Vključite Opozorilne Luči Obrnite Signal Super Svetla Signalna Lučka Za Zamenjavo Blaga Z Dvojno Rabo Teče Voda Luči Trajne Motorno Kolo

US $ 10.97 /kos US $ 18.29 /kos US $ 24.67 /kos US $ 10.88 /kos US $ 3.35 /kos US $ 0.00 /kos US $ 0.00 /kos US $ 3.45 /kos

Specifikacija:

Material: PVC

Barva: Črna

Svetloba, barva: Rdeča+Modra,Rumena+Modra,Modra+Modra,Zelena+Modra

Svetloba način:Teče Voda Luči

Vir svetlobe moč: 2W

Napetost: DC12V

Vijak (premer: 10 mm

Življenjska doba: 30.000 ur

Velikost izdelka: 134*37*27 mm

Uporaba: Turn Kazalnik Signala/Opozorilo Svetloba & DRL

Ožičenje uvod: rumena linija priključena na pozitivni pol pa signal.Črna linija priključena na negativni pol pa signal in rdeča linija je povezati original vozila linije.

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-10 mm razlika zaradi ročnega merjenja.

Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Super svetla, delujejo kot ponoči luči, ki je kot nalašč.Z vključite signal funkcija,vam prinaša veliko več udobja.

Celotno stanovanje design za ekstra trajnosti, je lahko kos vibracije in udarci z lahkoto.

Z uporabo premije deli z profesionalni design omogoča namestitev fit bolje.Novo LED tehnologijo, znižuje porabo energije, ultra dolgotrajno uporabo.

Varčevanje z energijo, varstva okolja.Stabilno delovanje, skozi strogi test, zagotoviti varnejšo vožnjo.

Enostavna namestitev, direktna zamenjava.Lahko primerna za vse vrste koles.

Paket Vključuje:

1 X Vključite Opozorilne Luči

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila je treba opraviti v

1. Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po plačilu potrjena.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali ni na voljo naslov. 2. Večina postavk, bo poslana preko Kitajskem Registriranih Air Mail ali www.drustvo-dop-cerklje.si Standardna Dostava.Prav tako bo potrebno 25-60 delovnih dni za tranzit odvisno od vaše lokacije.Večino postavk, ki bo dostavljena v 4 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov.To je normalno, smo slabo upanje, da bi lahko razumeli dejstvo, da mednarodni tranzit je izven našega nadzora.Če želite, da bi dobili proizvode hitro, predlagamo, da izberete lahko, Express dostava po DHL. 3. Opomba: Preverite, ali je paket, preden se prijavite ali ga sprejmemo, zavrne paket, če izgleda, da poškodbe med prevozom.Če imate kakršnekoli težave glede ladijskega prometa, prosimo, stik z nami prosto na prvi.Hvala.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.drustvo-dop-cerklje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas brez oklevanja, bomo cenjeno za to. 2. Če obstaja nekaj težav z naših izdelkov, nas kontaktirajte najprej preko www.drustvo-dop-cerklje.si Trademanager, sporočilo ali e-pošto.Bomo odgovor, ki ga je kmalu in bi naše najboljše rešitve, prosim, verjemite nam, da ne bomo vam imeti izgube.

Postavka Vrsta Vključite Opozorilne LučiBlagovna Znamka Vehemo

Oznake: led motocikel signal, led turn, blinker, blinker led motorno kolo, lučka signal, bliskavico led motorno kolo, led motorno kolo zavrtite, flash motorno kolo, flasher motorno kolo, moto turn.