Električni Prtljage Prstnih Zaklepanje Torbici Omaro Trunk Varnostno Ključavnico brez ključa USB Zaklepanje Vrat Prenosni Anti-Theft Cabine Ključavnico

Funkcije 1. Inteligentni biometrično prepoznavanje prstnih odtisov tehnologije, lahko odklenete tako, da se dotaknete s prstom. 2. Prstnih odtisov, sprostitev, ni treba, da bi spoznali, da ni treba skrbeti ključ izgubite ali kopirajo drugi. 3. Cinkove zlitine zaklepanje telo, lahek, vendar čvrst. 4. 10 kompletov prstnih odklepanje lahko nastavite na lažje družino in prijatelji. 5. Nepremočljiva in dustproof zaklepanje telesa, primerna za notranjo in zunanjo dež in drugih okoljih. 6. Vgrajena polnilna litij baterija, low power design, do 6 mesecev ali 3000 odklene. 7. MicroUSB polnjenje vrata, primerna za univerzalno Android mobilni telefon kabel za polnjenje. 8. Nizkonapetostni alarmno funkcijo, lahko odklenete tudi 100-krat po alarm.Specifikacije * Podpora za 360° v poljubno smer potisk prepoznavanje prstnih odtisov *Prepoznavanje prstnih odtisov 72*64 Senzor matrika * Prepoznavanje prstnih odtisov ločljivost 508DPI *Lahko dovoli sprostitev prstnih odtisov: 10 skupin *ESD: +/-12kV zraka, +/-8kV stik *FRR:

Navodila za uporabo (1) Dodatek prstnih prvič (Administrator): : na kratko Pritisnite NASTAVITE gumb za približno 5 sekund,prva modro svetlobo je kratka, potem zelena lučka utripa in nato javnost.Bodo želite nastaviti Prsti so postavljene na sredino prstnih odtisov na dotik.Če podatkov je uspešno zbirajo, modra lučka utripa, ki označuje, da podatki, lahko posnamete.Če je ne snema, ali ni, je utripajo rdeče luči je spomnil, zbiranje neveljavne.Po uspešni pridobitev, po 10 dopolnitve, zelena lučka sveti, kar pomeni, da prstnih odtisov je dodal.Zelena lučka utripa med celoten proces od vstopa v prstnih odtisov (ki označuje, da je fingerprint odliva), ampak luči, več barv niso osvetljeni ob istem času.Prst, ki se dotika tlak zahteva več zornih kotov zbrati, kar je koristno za širitev baze podatkov, in je koristno za občutljivost sodba! (2) Dodaj člana fingerprint: dodaj prstnih odtisov, ko je že fingerprint: pritisnite nastavitev gumb za približno 5 sekund, modra svetloba je že enkrat in se nato sprosti, modra svetloba je dolgo, potem vnesite administrator (dve skrbniki) eno prstnih odtisov (ki je prvi ali drugi prstnih set), ko je vnos skrbniškega je fingerprint pravilen, lučka spremembe iz modre v zeleno in utripa.Ponovite prvi korak, da skupaj prstnih odtisov. (3) Zbriši vse prstne odtise: V vsakem načinu, pritisnite gumb setup (nastavitev) za približno 10 sekund, modra svetloba je za 2-krat in nato sprosti, rdeča lučka sveti, in skrbnik dotakne prstnih odtisov (na enega od dveh skrbniki).Naslednji, če je prepoznavanje prstnih odtisov je normalno, zelena luč je osvetljena in vse prstne odtise, so izbrisani. (4) Zaklepanje: Takoj, ko pritisnete tipko za zaklepanje pramen za približno 1 sekundo v zaklenjenem stanju.to je zaklenjena takoj. (5) za Odklepanje: V zaklenjenem stanju, vnos prstnega odtisa.Če je fingerprint pravilen, zaklepanje žarek bo samodejno pop navzgor ter odkleniti.Če je fingerprint pravilen, zelena luč je kratko; če prstnih je napačna, rdeča lučka je kratka. (6) pri Nizki napetosti: Ko je napetost, ki je enaka ali manjša kot 3,5 V, rdeči svetlobni indikator utripa za 15 sekund; če je vedno nizko moč, vsako minuto, poročilo Policije enkrat; (7) Polnjenje: rdeče in zelene luči, bliskavice izmenično med postopek polnjenja

Oznake: računalniški trgovini, tamiya orodje, baterija tester usb, otroška ključavnica, omare zaklepanje, inteligentni zaklepanje vrat ameriški, polje visoko, zaklepanje omarico, secur zaklepanje vrat, slidding zaklepanje vrat.