Razredi Trak za Fitbit Flex 2, Športnih Klasičnih Fitnes Zamenjava Opreme manžeta za Novo Fitbit Flex 2

100% Visoko kakovostna dobrodošli v red,Brezplačna dostava, ki jih na Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus .

Različnih barv, različnih odnos do življenja!

Pisane zapestnice, barvita življenje!

Ta postavka NE vsebuje tracker.

Izdelek ima Visoko kakovost in nove band samo za Fitbit flex 2. Ne za druge modele!Preklopite v novo barvno mešanico stvari, ali se ujemajo z vašo obleko.Edinstvene barvne in izdelani zamenjava pasu za Fitbit flex 2 Enostavno spremeniti, samo pop ven Fitbit flex modula in jo vstavite v nov band.Stiskanje modeliranje, čvrst in vzdržljiv

Postavka vključuje 1pcs Zapestnica za Fitbit flex 2 Samo. ( Tracker, ki niso vključeni ).Opomba: Samo za Fitbit flex 2. Ne za druge modele!

Dostava pot obvestilo:

No številko za Sledenje za mala naročila ( order cena , povzroči to bo povečalo vaš nakup stroškov, pravkar smo poskušali ponuditi najboljšo ceno za vas.

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus/ Prek prodajalca dostava način ---številko za sledenje lahko le preveriti informacije v prodajalec "država, ni informacij v kupca' s državi.

Kitajska Post Registriranih Air Mail----lahko preverite vse informacije na poti.

Ruski prijatelji, prosimo, bodite pozorni:

1. navedite ime in priimek, da enostavno po meri potrditev.

2. Package potrebujejo dolgo časa, je bolje, da izberete China Post Registrirani Letalski Pošti.( če izberete Prodajalca Način Dostave ,NE ODPRITE Spor V roku 60 Dni ,hvala )

Brazilski prijatelji prosimo, bodite pozorni:

1. Najbolj paket potrebujemo 20 do 50 dni, ampak nekaj paket potrebujete 70 do 90 dni , to je normalno.

2 .100% Predlagamo, da izberete China Post Registrirani Letalski Pošti.

PLS, UPOŠTEVAJTE, da zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost / kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski izdelek!

Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

O nas jaz sem tukaj, da vam pomagamo, ko imate kakršna koli vprašanja pred in po nakupu.Naš cilj je, da poskrbite, da boste imeli prijetno nakupovalno izkušnjo z nami.

Združljivost Vsi ZdružljiviUporaba Starostni Skupini Za odrasleVrsta Pašček Za ZapestjeJezik angleščinaBlagovna Znamka BaaletcFunkcija Klic Opomnik

Oznake: baterija fitbit ionske, beaded fitbit trak, metel fitbit band, posnetek fitbit polnjenje 3, dumbbel, zapestnica fitbit, fitbit polnjenje 3 band rdeča, trak fitbit, polnjenje fitbit ionske, fitbit fitnes band.