ATV UTV TRAK POGON PASU PRENOS PASU SKLOPKA PASU ZA POLARIS Zmaj 750FST IQ Tourin 750 Turbo LX 750FST

€59.33

Združljiv z: Polaris 3211099 Polaris 750 FST Zmaj 2008 Polaris 750 FST IQ Touring 2010 Polaris 750 IQ Turbo Zmaj 2009 2010 Polaris 750 Turbo LX 2010 Polaris 750 Turbo Switchback 2008 2009 Prosimo, poskrbite, da leto, ki vaše motorno kolo, ki je združljiva Če želite izvedeti več o izdelku, se prosimo obrnite na nas

Pogoj: 100% nove Barve: Kot prikazano

Package vključeni: 1pcs

OBVESTILO:PROSIMO, PREVERITE VELIKOST TEKME TVOJE, IN JE PRAVILNA, PREDEN NAROČANJE

1.Trenutno Sprejemamo Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi,Bančno Nakazilo.Več Možnosti Plačila bodo na Voljo na www.drustvo-dop-cerklje.si v Prihodnosti. 2.Cenimo takojšnje plačilo in se veselimo vašega podjetja v prihodnosti.Naročila neplačane bo colosed v 20 dneh. 3.bomo ladja v roku 1 -5 dni po plačilu preveriti.skladbo kode bo na voljo po pošiljko.

1.Prosimo, preverite vašo poštno številko in telefonsko št.preden se vaše plačilo.So mora za mednarodno express dostava. 2.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Kupci, ki so odgovorni za te stroške.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu. 3.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ying.Upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, še posebej v prometnih konicah oziroma v podnebnih in vremenskih pogojev.včasih china post bo malo počasi,upam, da vas lahko prosim, počakajte za parcelo, hvala.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Vsi naši izdelki so 100% čisto nov in dobre kakovosti. 1.Nudimo 7 dni denar nazaj garancije, če niste zadovoljni z nakupom.Prosimo, preglejte, da po prejemu odločbe.Ne terjatve bo počaščen, po 30 dneh od vročitve.Ponudili vam bomo celotno vračilo če smo poslani napačni količini, nepravilni element ali okvarjen element.In pls nam ponujajo jasne slike, da potrdite problem,ali bo težko za nas, da vam pomagamo. 2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni enega, kot smo poslali in ne bo vplivala na drugo prodajo,kako drugače ,ne bomo sprejeti vrniti.kot ponavadi,boste morali plačati za ladijski promet pristojbina vrne.ampak, če težave povzroča nas ,prepričani smo, krivi za to.

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna . 2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Oznake: žarnice polaris športnik, pas prenos canon, 60mm povečanje gauge, ločilo polaris športnik, polaris pas za orodje, fiat pogon pasu, oznaka polaris športnik, polaris pogon, bolnik prenos, dvigalo bolnika.