1Pc Prenosni Mini COB LED Svetilka Keychain Priročno Lahka Svetilka, Carabiner Kampiranje Zunanja Razsvetljava Za Kampiranje Plezanje

Lastnosti: Material: Plastika Način:Svetloba, Nizke svetlobe, Svetlobe, barva:Bela Barva:zelena Velikost: 8 cm x 2,5 cm x 2 cm/3.12" x 0.98" x 0.78"palčni(cca) Kompakten, priročen in svetlo.Keychain svetlobe, torbici svetlobe, nahrbtnik svetlobe, knjiga svetlobe.Ta kompaktni svetlo luč, ki prihaja z carabiner priključitvene, da posnetek kjerkoli jih potrebujete.Za doma, za aktivnosti na prostem ali v nujnih primerih.Paket vključuje: 1 x Keychain Svetilka (baterija ni vključena)

Oznake: flash obroč, sx450, flash gordon, COB Svetlobe, sončne mini cob svetlobe, flashligh, lux led svetilka, mini 50 cob svetlobe, cree zelena led svetilka, lučka led zelena svetilka.