New Visoke Pete Ženske Črpalke Čevlji Ženska Leopard Konicami Prstov Delo Sušilniki Čevlji Tanke Pete Priložnostne Urad Kariero Elegantno Črpalke

1.Izberite velikost glede na vaša stopala dolžina (Ne izberete velikost glede na državo običajne velikosti !!!)

2. Prosimo, izberite velikost, ki temelji na stopala dolžino.Primer:24 cm > stopala dolžina=US 7=EU 38=CN 38.

3.Bolje, da izberejo 1-2 velikosti večje, če je stopalo malo široko ali instep je malo debel

4.Luči in kamere oprema in prikaže lahko povzroči barva razlika.če ste v mislih,vas prosimo, da ne plačate.hvala

5.Prosimo, dovolite 0-0.5 cm napaka v velikosti čevljev.

6. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service prvi, vam bomo pomagali rešiti.

is_handmade da,Podplat Materiala GumePriložnosti PriložnostneVELIKOST 34-42 plus velikostSezona PoletjePoreklo CN(Izvora)Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiToe Obliko Konicami PrstovVložek Materiala PUPostavka Vrsta ČrpalkePete Vrste Tanke PeteTip Črpalke D ' Orsay & VariBlagovna Znamka HULINGMEIZgornji Material FlockObloge Materiala PUŠtevilka Modela ŽENSKEZapiranje Tip GumbS Ploščadi NoVišina Pete Izjemno Visoka (8 cm-up)Slog ModaModni Element RIM

Oznake: urad čevelj za ženske, plevela čevlji srebrna, črpalka cevelj ženske, loka plevela čevlji, dekleta plevela čevlji, črpalka ženske, leopard natisniti čevelj, urad cevelj ženske, zelena trava čevlji, leopard pete.