1Pcs Avto Nosilec za Telefon, 360 Rotacijski Nosilec Avto vent Stojalo Pribor Za Tesla Model 3 Model X Model S

Združljiv Znamka:Univerzalna Barva: Črna,Srebrna,Rdeča Pogoj: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti .Material: ABS Funkcije: *Preprečiti Padec/Non-slip/Praskam in obrabi *Pprotect telefon s toplo in hladno vetrovi *Trikotnik načela načrtovanja 3-krat bolj stabilen *360° vrtljiv nosilec,samovoljno zornega kota prilagoditev vrtenje žogo povezava multi-angle stereo vrtenja *Bolj priročno polnjenje tipka domov in podatkov polnjenje vrata so rezervirani za redno delovanje *Z eno roko delovanje Namestitev: -nosilec za Hitro montažo -Postavite telefon na držalo in se bo samodejno sponko. -Primeren za horizontalno,vertikalno,krog in nagnjena gori -Nastavite popoln pogled, kot želite -Odstranite telefon, ko ste pripravljeni, da zapustijo.Potrebujete drugih modelov, prosimo, obrnite na nas!!!

Features3Barva Ime črnaFeatures2Blagovna Znamka VVTKKPoreklo CN(Izvora)Features1Združljiv Blagovne ZnamkeBarvematerial ABS material

Oznake: 2021 tesla model 3, 3 model, 3 tesla, model 3 nosilec za telefon, TESLA, tesla model 3 displey, nissan note radio, tesla modle 3 phone holder, tesla model 3 litje, tesla model 3 mobilni telefon, držalo.