2018 EasyKeyMaker za Ho-nd-Ključni Programer Kratek Uvod Podporo Obeh Programskih Orodje

Ključ Programer Kratek Uvod Za Honda 1.Funkcije naprave za registriranje tipko za OBDII.Kritje za vse Honda/Acura opremljen z OBDII-16 vtičnico.Podpora transponder ključ in pametni ključ za registracijo v naslednjih primerih: 1)Add key 2)Vse tipke izgubil 3)Zamenjajte IMMOBI 4)Zamenjajte ECM/PCM, 5)Zamenjavo MPCS/MICU/IMOES 6)Zamenjava pametne vstop 7)Zamenjajte tipko gumb 8)Daljinsko učenje 2.Poudarja 1)Enostaven za uporabo.Register tipke polni samodejno.Uporabnik samo obrne vžig VKLOP/IZKLOP. 2)Register tipke hitro.Zaključek registracije v nekaj minutah. 3)Majhen paket, in enostaven za prevoz.Lahko držite v eni roki. 3.Tehnične Specifikacije 1)Napetost & Trenutne Zahteve:8V – 18V DC (12V nazivna) na 4 Amps (največ) 2)Vozila Protokoli * DIAGH * LAHKO * ISO-9141 * ISO-14230 3)Vozila Povezave:Oblikovani DLC 4)Dimenzije H:22 mm (0.87 v) W:54mm (2.13) L:76mm (2.99 v) 5)Teža:50 g (1.76 oz) 6)Okoljske Delovanja: -20 ° c do 45ºC (-4ºF, da 113ºF) na 15% do 85% RH brez kondenza 4.Videz Podrobno Sliko 2 3D prikaz 1)Key Type Stikalo IMMO: Transponder tipko SMRT: Pametni ključ 2)LED Indikatorji Stanja NA: Vklop IZKLOP: Vklop / IZKLOP 3)Zumer * Dolg pisk, ko "Di—" (Pisk NA kontinuiranem za 3 sekunde) * Dolg pisk občasno z "Di—"(VKLOP za 1 sekundo in OFF za 1 sekundo, in ponovite) * Kratek pisk občasno z "Di" (Pisk za 100 milisekund, OFF za 900 tisočink sekunde, in ponovite) * Kratek pisk občasno z "Di, Di" (Pisk za 100 milisekund, OFF za 100 milisekund, NA za 100 milisekund, OFF za 700 milisekund, in ponovite) * Kratek pisk občasno z "Di, Di, Di" (Pisk za 100 milisekund, OFF za 100 milisekund, NA za 100 milisekund, OFF za 100 milisekund, NA za 100 milisekund, OFF za 500 milisekund, in ponovite) Paket vključuje: 1pc x EasyKeyMaker za Honda Tipko Programer Kratek Uvod

Oznake: bmw cgdi, ključno orodje vvdi, kosilo obd, bmw ključno orodje, čip cn6, ključ programer za nissan, kabel lahko posnetek, bmw fem tipko programer, skener x100, ključ programer univerzalno obd2 celotnega sistema.