QCBXYYXH Za Renault Kadjar 2016-2018 Chrome Zajema Kroma Styling Trakovi Avto Trim Z Srednji Steber Okrasni Dodatki

Material: ABS, Primerni za: izdelek je namenjen za splošno, tako, da se prilega večini modelov avtomobilov.Opomba: 1. Slike so samo za referenco.Dejanskega izdelka prevlada. 2.Vaše zadovoljstvo je naša najpomembnejša skrb.Prosimo, da nas kontaktirate, da se bolje odpravite vse težave, preden zapustijo vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Najlepša hvala!Package: 1set Zaradi različnih svetlobe, morda fotografije description bo različno s pravimi barvami.Vsako neprijetno, iskreno upam, da bi dobili svoje vrste razumevanje.Hvala

Avto Dekoracijo*1 set

Postavka Vrsta Styling OrnamentiIme Modela LN27Blagovna Znamka QCBXYYXHModel Leto 2018Element Teža 0.15kgVrsta Materiala ABS

Oznake: renault kadjar kromiran, avto odbijača chrome dodatki, kadjar renault nalepka, chrome kadjar, renault captur, kadjar ključ, renault kadjar chrome pribor svetlobe, renault talisman, renault latitude chrome dodatki, krom dodatki renault kadjar.