JrSr nove 925 sterling silver po meri pes ime spomin obroči 2020 Ženske Prilagojene Nakit darila brezplačna dostava vroče prodaja

Slog Srčkan/RomantičniKovinska Barva zlato/srebro/rose goldPoreklo CN(Izvora)Dostava Brezplačna DostavaBlagovna Znamka JrSrmaterial KovinePostavka Vrsta Po Meri ObročiPrilagojene Vrste ZnakPrstan Velikost 5/6/7/8/9/10(kontaktirate nas lahko po meri)Fine ali Moda FineKovine Tipa SREBRNASpol ŽENSKEProizvodnja Načrtovanje in Proizvodnjo. Podpora DebeloPriložnosti Valentines Darilo,poroke, Posla,Darilo za Rojstni dan,vsak Dan,ObletnicoPrimerna za Žena/Ženske/Dekleta/Punco/PrijateljevPrilagodite ImenaObliko\vzorec ŽivaliPovršinska Širina 12 mmŠtevilka Modela JrSrVrsta Materiala 925 Sterling SilverNastavitev Vrste Utrla NastavitevObroči Tip Poroko Pasovih

Oznake: pes obroč, postelja za psa, zdravo hot dog, šapa obroč, neon hot dog, gume hot dog, custom ring, šapa tiskanja obroč, pes suppli, mačka tačka obroč.