Oozmas 4pcs Črna na Jasno TZe-151 Oznaka Traku 24 mm združljiv Za Brother p-touch Tz151 Tiskalnik Trakovi PT-P750W Označevanje Zgradb

Informacije O Izdelku:

Znamka: Oozmas

Model: združljiv Brat TZe TZ 151 oznaka trak

Barva: Črna na Jasno

Velikost: 24 mm

Package: 4 kos/paket

Združljiv z naslednjimi Tiskalniki:

PT-1400, PT-1500PC, PT-1600, PT-1650, PT-2200, PT-2210, PT-2300, PT-2310, PT-2400, PT-2410, PT-2430PC, PT-2470, PT-2500PC, PT-2600, PT-2610, PT-2700, PT-2710, PT-2730, PT-2730VP, PT-330, PT-350, PT-3600, PT-520, PT-530, PT-540, PT-550, PT-580C, PT-7500, PT-7600, PT-9200PC, PT-9200DX, PT-9400, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D600, PT-E500, PT-E550W, PT-H500LI, PT-P700, PT-P750W

Uporaba:

Pošiljke:

Mi ladje po vsem svetu, ki jih www.drustvo-dop-cerklje.si standardna dostava metoda, Singapur Post, DHL itd.Vsi izdelki so na zalogi, vas prosimo, da nakup katerega koli predmeta.Vse bi se obdelujejo v roku 48 ur po plačilu preverjanje.Prosimo, poskrbite, da vaše ime in naslov, ki je naveden na www.drustvo-dop-cerklje.si so pravilne, Če ime ali/in naslov napačna, V primeru vrnitve ali ne prejemu izdelka se bo na odgovorna stranka.Paketi so poslani v roku 2-4 delovnih dni po plačilu preverjanje.Sledenje informacij o paketih, poslanih iz Kitajske/ Singapur post, je običajno prikazani v 3-5 delovnih dneh.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni po plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.Bomo sledenje pošiljke in odgovori, da boste čim prej.

Garancijska Storitev:

24-mesečna garancija za vzdrževanje, 30-dni garancija za vrnitev ali zamenjavo. Smo opravljanju 100% zadovoljstvo strank, Če imate kakršne koli težave z izdelkom, vas Prosimo, da nas kontaktirate, da Bomo našli rešitev v najkrajšem možnem času.

Nazaj / Povračila: Vsi naši izdelki prihajajo z enoletno garancijo, vas Prosimo, da nas kontaktirate, če niste zadovoljni z nakupom, To je velika čast za nas, da ponudbo visoko kakovostnih proizvodov in zagotavljanje najboljših storitev za vas.Kontaktirate nas lahko v roku 7 dni, po tem, ko ste prejeli izdelek.ZAGOTAVLJAMO vam, da mi bo dal odgovor na zahtevek v roku 30 dni.če imate kakršne koli težave z našim izdelkom.To je na stranke'responsibility za stroške dostave koli postavke se vrnili.To lahko privedlo do 7 delovnih dni, za obdelavo vašega zahtevka po tem, ko smo prejeli izdelek.Bomo plačati nadomestilo, če izdelek še ni bilo, prejeti v čas poštnine zagotovljeno, ali je bilo razdeljeno med dostava.Če naš oddelek za podporo strankam ni dosegljiv, se lahko obrnete na nas po e-pošti.Povratne informacije: razvijamo visoko stopnjo zadovoljstva z našimi storitvami, povratne informacije So za nas zelo pomembno, Bomo cenili, če bi lahko obrnete na nas, preden daš negativnih in nevtralnih povratne informacije, Tako da se lahko stanje mogoče rešiti hitro in zadovoljivo.Zahvaljujemo se vam za vaše 5-star povratne informacije.

Vrsta Trak Za TiskalnikVELIKOST 110*90Primerno Opremo Tiskalnik Za EtiketeZdružljiv Blagovne Znamke bratŠtevilka Modela tze151Paket 4 kos/paketGarancija 1 letoBlagovna Znamka OozmasFunkcija Združljiv

Oznake: termični tiskalnik za etikete, brother toner, trak tze, ploščo zaslona, brat tze, tiskalnik za nalepke, tbk 408 a, dymo, tiskalnik za etikete poštnina, dymo oznaka za kavo.