Pekarna nalepke slaščičarna tabnab ročno izdelana steklena vrata aplicirano dekoracijo nalepk trgovina odlikovanja

Dragi Prijatelj, dobrodošli na moji trgovini.Blago je dobre kakovosti .In vse velikosti in barve so na zalogi.Pls donot skrbeti za nič.

Wall Art Decorati na Vinil Nalepko Nalepko Namestite Območje : decals je mogoče uporabiti na vse gladke površine, kot so Stene, Vrata, Okna, Omarah, Plastika, Kovine, Ploščice itd. - Brez veliko truda in stroški, ki jih lahko okrasite in slog v vaš dom. - Uporaba nalepk na neravne površine bo malo težje. - Barve, ki bi se lahko nekoliko razlikuje, odvisno od vaših nastavitev monitorja. - PROSIMO, da upoštevajte, v Pripomba okence za sporočilo o VAŠA IZBIRA BARVE (lahko našli barve pod sliko predmeta) ko plačujete za predmet za VSAK ELEMENT, ki JE EDINSTVEN, NI MOGOČE NAJTI V TRGOVINAH JE SAMO ENA BARVA, DRUGA BARVA NOTRANJOSTI JE BARVA VAŠE STENE IZGLEDA TAKO VEČ HLADILNIK ŽIV !!!Velikost je prikazano na sliki je malo večji za prikazovanje namen !!!Drugače barve prikazane v prospektu, bo poslana.

če želite več izdelkov, kot je ta ,pls kliknite sliko.USD 16 / kos /lot 1 USD 25 / kos /lot 1 USD 25 / kos /lot 1 USD 16 / kos /lot 1 USD 25 / kos /lot 1 USD 18 / kos /lot 1 USD 18 / kos /lot 1 USD 18 / kos /lot 1 USD 18 / kos /lot 1 USD 21 / kos /lot 1 USD 15.02 / kos /lot 1 USD 5.02 / kos /lot 1 USD 8.02 / kos /lot 1 USD 12.02 / kos /veliko 1 USD 5.02 / kos /lot 1 USD 21.02 / kos /lot 1 USD 25.02 / kos /lot 1 USD 16.02 / kos /lot 1 USD 5.02 / kos /lot 1 USD 5.02 / kos /lot 1 USD 5.02 / kos /lot 1 USD 19.02 / kos /lot 1 USD 19.02 / kos /lot 1 USD 7.01 / kos /lot 1 USD 16.01 / kos /lot 1 USD 15.01 / kos /lot 1 USD 13.01 / kos /lot 1 USD 15.01 / kos /veliko 1 USD 29.01 / kos /lot 1 USD 17.01 / kos /lot 1

60240 Če želite več izdelkov, kot to ,prosimo, kliknite sliko, kot je opisano spodaj.

Oznake: električni pasu, dekorativne lesene sconces, plesni lesa, vklesan lesa onlay appliques za pohištvo, nalepke lesa, vklesan za pohištvo dekor, rov lesene, onlay, kotu dekor, aplicirano kotu.