4Pcs ABT Logo grb značko 64mm PVC Avto pesto Kolesa center kape Kolo Center Hub Kape Prah-dokazilo značko

Prosimo, potrdite to bo ustrezal vašim kolesa pred nakupom Zunanji premer:64mm, Notranji premer:za 60,6 mm omejitev odgovornosti: Material:pvc, ki je kot Nalašč za OEM-Zamenjava, Fit Drugih Kolesa Prosimo, makesure Velikost in Deli Številko Pred Ponudb, Če imate kakršna koli vprašanja o velikosti, Prosimo, obrnite na nas Vse slike so resnične fotografije, Različne zaslon morda kromatične aberacije, Prosimo za razumevanje, v naravi streljanje, ročno merjenje odstopanja v razumevanje, bodite pozorni na velikost, preden bi.če obstaja kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate

Za za audi, vw, volvo bmw, honda, toyota skoda mazda ford jeep opel kia benzVrsta Materiala PVCza 2 avto emblem značko pokrovEmblem Materiala PVCZunanje Testiranje Certificiranje CCCPosebne Funkcije avto kolo center skpime modela avto styling za ABTPoreklo CN(Izvora)Postavka Vrsta Emblemiavto emblem 64mm kolo center skpPostavka Dolžina 6.4cmCar Maker AudiElement Teža 0.1kgPostavka Premer 6.4inchElement Širina 6.4cmZa 3 avto pesto kolesa skpPostavka Višina 1cmFit za alfa chevrolet, Fiat, Citroen lexus MINI buick cadillac jaguar SmartModel Leto 2017

Oznake: abt audi, audi žar logotip, abt, audi kritje platišča, audi a3, 64 mm, 4b0601170a, izdelek audi logotip, audi black emblem, 4f0601165.