WildSurfer Moških Plaži Odbor Kratek Poletje Quick Dry Bermuda Kopalke Nasedanja Hlače Bombaž Plavati Debla Surf Hlače SP71 Izdelka: Deskanje & Beach Hlače Skupini: Moških Material: Visoko Qulity 100% Poliester Lastnosti: 28°C Breeze15minutes Hitro Sušenje, Dihanje,Št Mucke, Št Bledenje Barve: Kot Slike Prikazujejo Velikost: L, XL, XXL, XXXL Primerni za najbolj oseba.Teža: 200 g bolj ali manj Design: Moda Mozaik Sezona: Poletje Priložnost: Plavanje,Surfanje,Odbojka,Tek Package: 1 Posamezni Embalaži Kratkem roku: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo. 2. Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Vzorec Tipa MozaikHlače Velikost L, XL, XXL, XXXLFunkcija Quick DryHlače Tip Udobno TipHlače Slog bermuda surfŠtevilka Modela plaža hlače moškiHlače Barve Moda Tiskanjematerial PoliesterHlače Materiala 100% PoliesterPriložnosti Plavanje,Surfanje,Odbojka,TekPaket Skupna Plastično VrečkoSpol MOŠKIBlagovna Znamka WildSurferHlače Funkcija Hitro SušenjeFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiHlače Ime Moški Surf Hlače

Oznake: srčkan kopalke, male short, moške hlače pžpt, plaža moške kratke, maska šal, ruta dva kosa, moški shorty hlače, moški plavati debla, kravate, kratke hlače moški, moške kratke.