Trigo Vgrajene bar Računalnik Gori 7075 Zlitine Za GARMIN Edge 800 820 520 Bryton Rider IGPSPORT GOPRO Luč Gori Imetnika

Opis Izdelka:

Vključno z : 1pcs gori Material: AL7075 telo, CNC NAREJEN,plastični tok Združljiv z GARMIN Edge 800 500 510 IGPSPORT ali Bryton 330 530, Ali če jo lahko uporabite za GARMIN 1000 , bo odvisno od tega, katere bar, ki ga uporabljate.Bi morali pregledati velikost gori.Velikost: skupaj 122mm .Pls glejte sliko; Do 5 stopinj zasnovan tako, prijetno za pogled, ko jahanje.Tri luknjo na telesu ,lahko sestavite gopro adpater.Za intergrated krmilo, luknjo v bar, mora biti v sredini.Teža:23g Krmilo računalnik nastavek za GARMIN Edge & Bryton.Predani in stabilno adapter za najboljše posnetke.

Uporaba Cestna KolesaŠtevilka Modela trIGO-01Objemka Premer 31.1 - 32.5 mmVrsta Cestno Krmilo/Bent BarSestavine računalnik goriŠirina 401 - 500mmmaterial Ogljikovih VlakenBlagovna Znamka Saint Trigo

Oznake: bryton rider, bryton, karbonsko krmilo cesti, brompton gori, carnon garmin gori, igpsport, zapestnica garmin edge, ogljikov garmin, integrirano krmilo garancija, garmin oregon zaslon.