Vroče Prodaje Ženski Ženski Omrežja LAN Priključek Tok Spojnik Podaljšek priključek RJ45 Ethernet Kabel Pridružite Razširitev Pretvornik Spojnik

Značilnosti: Pogoj : Brand New Barva : Kot Na Sliki Kažejo, Dimenzija : 4 cm x 2 cm x 2 cm-Vrata : RJ45 Ženski & RJ45 Ženski (Obe Strani Enako) Ohišje Material : Zaščiteni Ohišje Ta Priključek priključite dva RJ45 kable skupaj in da dve RJ45 kabli delujejo kot en kabel.Tako lahko podaljšal RJ45 kabel, glede na vaše potrebe.To je naravnost skozi konfiguracijo.Paket Vključuje: 1X Ženski Ženski Omrežja LAN RJ45 Konektor Adapter

Številka Modela Omrežje LAN Priključek za NapajalnikPaket NoVrsta Kabel AdapterBlagovna Znamka xingzhaotongIzdelkov Stanje Park

Oznake: priključek rj45, rca priključek rj45 spojnik, dodatki hitro sklopko, crimp rj11, 4p4c, conector ethernet, lan kabel usb spojnik, priključek ethernet, priključek za kabel ethernet, rj45 spojnik vtič.