Lepota Dekleta Spalnica Izmenljive Dekoracijo Plesalka Stenske Nalepke, Vinilne Art Design Plakat Zidana Modni Dom Dekor W358

O Velikosti: S:57X18CM L:42X133CM .sprejemamo, da meri svojo velikost , vas prosimo, da nas kontaktirate !

O naših nalepke: 1. Naše nalepke so die cut ,ne tiskanih, tako da ne vsebujejo ozadju jasno, ali kako drugače.Steno ali površino, ki jo uporabljajo nalepko, da bo ozadju. 2.Slika morda ne odražajo dejanske velikosti.To je Digitalna primer za prikaz namen.Da bi nalepke vam ustreza prostor, 100% bi si izmerite svoj prostor 3.Mi uporabljamo visoko kakovostne mat vinil, da izgleda, barve, ko se uporablja za stenske in non-toksične , varstvo okolja. 4. Naše nalepke se bodo po skoraj katerokoli gladko površino, kot je stena , steklo , plastika , les, itd., in nekoliko teksturirane stene. 5.Stenske Nalepke Vinyl so enostavno odstraniti, vendar pa NISO za enkratno uporabo. 6. Nalepke barve pa se lahko rahlo razlikujejo od barv na zaslonu računalnika 7. želimo si, da bi popolnoma zadovoljni z nakupom!Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni,pls obrnite na nas najprej smo se boste dobro rešitev.

O naših barvah: pls izberete barvo neposredno iz barve obvezna , vendar če tam ni barvo, ki jo želite pls ne pozabite, da pregleda svojo barvno lestvico , smo 40 barve, ki so na voljo , tako da lahko pustite nas, upoštevajte!

O tem, Kako lahko opomba: v vaš potrditev strani po nakupu , tam imajo sporočilno okno za vas, če želite napisati opombo, da prodajalec , lahko napišete "color" in "po Meri" ime " ( samo za osebno ime nalepke)".če ste pozabili napisati, potem lahko "obrnete prodajalca" so se vzorec sliko za vašo referenco!

Oznake: rokavice zimske 4 leta, ključ moment zaračuna, vw mk7 dežnik svetlobe, mix čar okrasnih, pozimi toplo waistcoat, proton električnega polja, ženske jakne velikosti 16, število yamaha skuter, tayota yaris injektor.