Ženski Tshirt Nove ženske majice Punk Gothic HipHop Unisex Vrhovi Harajuku Rokav Poletje Letnik Ulične Oversize Tee Oblačila

Dobrodošli v naši trgovini! 100% Nov Beli tisk T-shirt !

Informacije o izdelku:

Spol:Ženske

Priložnosti:Priložnostne,Stranka,Plaža

Tkanina: Modal

Rokav dolžina: Kratek Rokav T-shirt

Podpora: trgovina na Debelo in neposredno dostava

Vzorec Tip:Natisni

Slog:Priložnostne

Ovratnikom:O-izrez

Debelina:Standard

Velikost: XS S M L XL XXL XXXL

Paket je vključeno:

1x Fashion Majica s kratkimi rokavi

Opomba:

1. Glede na ročno merjenje, obstaja razlika od 1-2 cm.

2. Prosimo, preverite dimenzije risbe pred nakupom.

3. Prosimo, upoštevajte, da zaradi vpliva svetlobe in zaslon, rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva.

Dolžina (cm) KratkaVrh Tees Ženski majica s kratkimi rokavi ženskeŠtevilka Modela TDekoracijo NOBENPrimerna za prosti čas, šport in fitnes, košarka.Krog vratuSezona PoletjeMaterial 2 SpandexVzorec Tipa RisankaMajica Za Ženske Barve Bela ženska majica s kratkimi rokaviT-shirt O vratu T-shirtStitch majica s kratkimi rokavi Stitch t-shirtSrajca Femme Camisa FemeninaMOŠKI moški majica s kratkimi rokavi O vratu t-shirtSlog conventionalColVzorec TiskanjeDesign, Majica Za Ženske Majice Za ŽenskeVogue Princesa Kawaii Harajuku Ullzang SrčkanOblačila Dolžina RedniPoreklo CN(Izvora)T-Shirt Različica Modni T-ShirtVrhovi Tip TeesHarajuku majica s kratkimi rokavi Harajuku t-shirtcamisas mujer camisas mujerstyle1 2020 Poletje Moda Priložnostne Majice Zgornji Deli Oblacil ŽenskeVrh sezone Poletna majica s kratkimi rokavi ,Pomlad t shirt ,Jeseni majica s kratkimi rokaviPlus velikost ženske tshirt oversizeRokav Dolžina(cm) KratkaRokav Slog KonvencionalnaStarost Starosti 18-35 LetOvratnik O-vratu Tkaninematerial SpandexSleeveMaterial 1 PoliesterVrsta Tkanine Broadclothženske oblačila Femme majica

Oznake: goth tshirt, gothic vrh, hiphop majica, oversize femme majica s kratkimi rokavi, bdsm pas ženske, bondage perilo v kletki podvezice fetiš, hiphop moški, streetwear women top size, moški gothic oblačil, krpo gothic.