Dekleta Fantje Vrhnjih Plasti Otrok Navzdol Jakno Zunanja Zgostitev Toplo Otroci Sneg Nositi Suknjič Jeseni, Pozimi 2 3 4 5 6 7 8 Let

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!Kakovost je prvi z najboljšo storitev.Stranke vse so naši prijatelji.Modno oblikovanje, 100% popolnoma Nova in visoke kakovosti!Barva: Barvno Sliko

Velikost Izdelka

Velikost Grafikona,je 1-3 cm napaka --------------------------------- Velikost izdelka Dolžina prsih Starost ------------------------------------------------- 2T 43 cm, 90 cm, 82 cm 2 leti ------------------------------------------------- 3T 100 cm 46 cm 87 cm 2-3 let ------------------------------------------------- 4T 110 cm 49 cm, 90 cm, 3-4 let ------------------------------------------------- 5T 120 cm 51 cm > 95 cm 4-5 let ------------------------------------------------- 6T 130 cm 54 cm 100 cm 5-6 let ------------------------------------------------- 7T 140 cm 57 cm 104 cm 6-7 let -------------------------------------------------

Slog PriložnostneOblačila Dolžina RedniPoreklo CN(Izvora)Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & Coatsmaterial poliestrskih vlakenTeža 500gZapiranje Tip zadrgoFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiVrste Vrhnjih Oblačil Dol & ParkasSpol Unisex

Oznake: antena tv 300 programi, otroci disney 3d nalepke, kostum stranka baby girl, keramični kondenzator 68nf, kostum papa noela psi, prestavljanje kritje bmw e90, chicago bulls trenirko, bling ing puhasto strani, bling ključa imetnika nissan.