Diy Diamond Slikarstvo Smešno, morje, plaža Navzkrižno Šiv Diamond Vezenje Kvadratnih/krog Otrok Slikarstvo Mozaik Sliko darilo AS677

To ems: blagovna Znamka: Magic master ime Proizvoda: Diamant, Vezenje, Diamond slikarstvo.Uporablja za: Dom dekor, Božični okraski, handcraft, edinstveno darilo.Velikost: Kot prazna predstava.Diamantno obliko: Kvadratnih diamant ali krog diamant.Vaja erea: Polni sveder, celotno območje slike.Postopek: polizdelki, potrebujejo diy je za kupca.Uokvirjena ali ne: Brez okvirja.Package metoda: Valjani na cev v torbe ali papirnate vrečke Paket vključuje: Platno, kvadrat ali krog diamant, drill pero, spray.Po meri ali ne: Ja, vse slike so lahko customed.Katero koli drugo vprašanje, se obrnite na nas.Bom odgovor vas v 24 urah.Originalno sliko:

Krog diamant in kvadratni diamant iste velikosti, cena je enaka.Vendar pa so malo drugačna od diamantno obliko, kompleti, in platno.tukaj imamo nekaj detal, da so prikazane različne med njimi.če imate še vedno vprašanja, prosimo, kontaktirajte me prvi .hvala!!Pogosta VPRAŠANJA V: Dragi prijatelj , vsi naši izdelki so polni sveder slikarstva , to je 100% vrtanje , skupaj vrtanje , celo platno treba vrtati diamant .Q: Kakšna je oblika diamanta slikarstvo?A: Dragi prijatelj , diamant je Krog / Sqaure diamond vezenje .Q: Kaj je neke vrste paket se uporablja za barvanje ?A: Dragi prijatelj , vsi naši izdelki so dobro zapakirani , ( Navite v papirnate vrečke) , bomo paket carfully befoer blaga poslana .Q:Kako dolgo bom dal moje googs ko sem plačal moje naročilo ?A: bomo poslali blaga v 1-4 dneh po tem, ko ste ga plačali vaše naročilo , boste vaše blago v 15-60 dni .

Navodila DIY Diamond Slikarstvo 1. Odprite embalažo in vzemite ven na platno, diamant in orodja;

2. Preverite šifra diamantov in ustrezen simbol; 3. Dal diamante v plastično ohišje.Le odkriti je potrebno območje lepilo

lepilni trak, da bi se izognili prah na drugih lepila dele;

4. Stick diamantov na ustrezen simbol platna s pinceto;

5. Po vseh simbol področja so sticked z diamanti, prilagodite robu diamanti, ki jih

vladar urediti diamanti lepo, nato pa pritisnite diamanti pravilno, da bi bilo podjetje;

6. Dal diamond slikarstvo v primeren okvir in okrasite svojo hišo ali podarili drugim kot

darilo.

O okrogli Diamond

O Krog diamond HD Platno O tem Koraku

Kvadratni diamond detal

Diamond lik kvadrat.

Kvadratni diamond platno kažejo:

Doma Dekoracijo, Ki Prikazuje

Okvir NoZunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKAPrilepite vrtanje območje Celotno ObmočjeObrazec EnotniSlog diy diamond mozaikuporablja se za doma dekor, Božični okraski, diy, darila, obrtiVzorec Diamond VezenjeLepljenje Površine PolnoBlagovna Znamka čarobno masterTehnika DIY ročno izdelaniPaket ZavihalDiamantno Obliko Krog in kvadratPlatno Pakiranje Metode Zavihalmaterial Akrilslog B handcraft needleworkVzorec Tipa ScenicUporaba SlikeŠtevilo Barv 15-60

Oznake: ajda lupina sedež doma, budda ponudbe perspektive, buddha crystal statuette, zaponke, čevlji, visoke pete, buda dekoracijo platno, zaponke žensko srce pasu, budimpešta romantično evropi, buda črno smolo 15 cm, bud light pivo cena zda.