Nordijska Macaron Masivnega Lesa, Stenske Luči Ustvarjalne Živali Slog Železa LED Stenska Svetilka Za Restavraciji Hotela Otroci Soba Postelji Cafe

Preproste ustvarjalne led stensko luč .Vsebina Paketa: .Stenske Svetilke z drobno box + paket vijakov .Specifikacije: .Barva: Roza/modro/zeleno/siva/rumena/Črna in bela Material:železo/Masivnega lesa Svetlobni Vir:E27/LED Žarnice/žarnica ,ki Niso vključeni Primeren Kraj:Jedilnica/Salonu/Študije/Spalnice/oltarja/Dvorana/Hotel

Napetost 220VOsnovna Vrsta E27Preklop Vrsta ne stikaloUporaba POČITNICEŠtevilka Modela WL-073Vir Svetlobe LED ŽarniceOsvetlitev Prostora 5-10square metrovBlagovna Znamka LFWEIYKJe Zatemniti NoZnačilnosti Macaron Lesa, stenske lučiGarancija 3 LetaJe Svetil Vključeni NoPaket z drobno poljeOdtenek Smer NavzdolCertificiranje ceVir Napajanja ACŠtevilo svetlobnih virov 1material KovineTehnika NaslikalVrsto Namestitve StenskeBarve Siva/Zelena/Črna in Bela/Roza/Rumena/ModraTelo Material LesVrsta Odtenek železoPostavka Vrsta Stenske SvetilkeSlog Sodobno

Oznake: banana lučka, artpad lučka, pir stenske luči, lučka steno, kovinski rov, stenske luči strani, srčkan lučka, stalnica obesek, plošče stenske luči, lučka sova.