VONJ Čisto Echo Digitalni Delay Pedal Električna Kitara Učinek Odmeva Mod Normalno 3 Načini Učinkov Kitare Pedala Processsor Dodatki

Aroma APE-3 Čisti Echo Digitalni Delay Električna kitara efekt pedal, True Bypass

Značilnosti:

Zakasnitev: 25ms~1000ms

3 načini echo, mod in normalno

True bypass Specifikacije:

Vhodna Impedanca:470k Ohmov

Izhodna Impedanca:100 Ohmov

Napajanje: AC Adapter 9V DC Center Negativne. (ni vključen)

Trenutno Pripravi:68mA

Dimenzije: 94mm (D) x 42mm (W) x 48 mm (H)

Teža: 135 g

Paket Vključuje :

1xAPE-3 Čisti Echo kitara Učinek pedal

Opomba: lahko plačate s Paypal zdaj .Več držav v prihodnosti.

O Pošiljki: - Bomo obdelali pošiljko v roku 2 delovnih dni po tem, ko www.drustvo-dop-cerklje.si preveriti svoje plačilo. - Številko za sledenje, ki bo prišel ven v 2 dneh, če je ladja. - V tujini skladišča: Nastavitev ...... - UPS/DHL/Fedex: 5--12 dni -EMS: 12 -- 27 dni -www.drustvo-dop-cerklje.si Standardna Dostava: 15 --37 dni (običajno) -Kitajska Post Air Mail: 25 -- 69 dni(običajno) Delivey čas je vzorec časa.Različne države različne čas dostave. ( Euerope državi, bo hitreje in oddaljene države, bodo malo počasneje), v Večini držav času dostave v 7 do 15 dneh, če dobavi hitra dostava.Vsaka država ima svoje carinske pravilo in carin in carinskih pristojbin, ki niso vključeni v naročilo.

Čas uporabe:Kitajska Čas - od ponedeljka do sobote, 8:30 am ~ 17:00 uri, za predelavo

- Ne več kot 12 ur, sporočilo odgovori( razen ob koncu tedna ) Po-prodaje politike: - Za kakovost izdelka problem, vljudno sprejme HD blizu fotografije za naše preverjanje; ali, če je potrebno, prosimo, oglejte kratek video za našo presojo. - Smo običajno responce te vrste primeru pa v roku 48 ur, in dobili nazaj suggestative rešitev ali končno obdelavo.Garancija čas: (Populele) 1 leto ( Kupec mora plačati za vrnitev ladjar stroškov, če se uporablja dolgo časa ali umetnih povzroča poškodovana blaga)

Plačilo:

Za plačilo naročila na www.drustvo-dop-cerklje.si, sledite korakom spodaj:

1 Izberite ukaz in kliknite "Pay Now" gumb

2 Izberite vaš želeni način plačila na checkout stran

Dostava :

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovni dan po plačilu izbrisani.

Ocenjeni čas poštnine: (Pomembno, pozorno preberite pred ponudb)

1. Za Združene države amerike: ePacket dostava iz Kitajske (od 7 do 12 delovnih dni).Za Russion: ePacket dobave iz Kitajske (od 10 do 30 delovnih dni)

2. Po vsem svetu: China Post Registriranih Air Mail, www.drustvo-dop-cerklje.si Standardne Dostave, ePacket, Singapur Post, UPS, DHL;

Kitajska Post Registriranih Air Mail in www.drustvo-dop-cerklje.si Standardna Dostava običajno predmet bo prispejo v roku 30-60 delovnih dni po odpremo.Brazilija potrebujejo več časa, 50-120 delovnih dni po odpremo (dobavni rok je ocenjena, vendar ni zagotovljena), ePacket običajno predmet bo arrivel v 35 delovnih dni po odpremo, Singapur Post običajno predmet bo arrivel v 15-59 delovnih dni po odpremo, in UPS, DHL običajno predmet bo arrivel v 7-15 delovnih dni po odpremo, Med počitnice sezonah, je lahko za dodatne zamude.

Povratne informacije:

1. Trudimo se, da bi vzdrževati najvišje standarde odličnosti za nakupovalne izkušnje za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije 5stars je za nas zelo pomemben.

Smo iskreno prošnjo, da se obrnete na nas nemudoma,PREDEN nam 3 zvezdice ali 1 zvezd povratne informacije, tako da bomo lahko satis factorily rešiti vaše težave.

2. Prosimo, nakup predmetov, če se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji.

O nas:

Delamo www.drustvo-dop-cerklje.si podjetja na POŠTEN način.

Ni goljufija,samo pošteno trgovanje.Zaupajte nam !in boste dobili več.

Številka Modela APE-3Način 3 načini echo, mod in normalnoTip Vtiča NOBENVrste kitara pedalPredmeti kitara deliTip 3 aroma pedalTip 1 echo zamudoTip 2 mod pedalPoreklo CN(Izvora)postavka instrumentos musicalesVroče kitare DodatkiVrsta UčinkiBlagovna Znamka VONJSlog zamude pedal

Oznake: pedal rowin, mod postaja, donner pedal, toyota pedal zamudo, zakasnitve odmeva, zamude učinek, odbor pedal, acousitc kitare dodatki, zrak humidifi, electr kitaro.