Wellyu barva 3d ozadje čaj shop kavarna orodje restavracija dnevna soba v ozadju stene papirja

Material: ne tkano Meritev velikost:9.5 m*0.53 m=5.035 kvadratnih metrov Imperial velikost:32.8 ft*1.738 ft=57.05 kvadratnih metrov Opomba:Ozadje lepilo ni vključena, vendar lahko kupite pri vašem lokalni trgovini strojne opreme.Barvni toni se lahko razlikuje glede na osvetlitev v prostoru, slike na steni samo za referenco.Kupite dovolj zvitkih na čas, da poskrbite, da prihajajo iz iste serije, da bi se izognili barva razlika.Ozadje boste prejeli imajo lahko nekatere gubice na to ali obeh koncih, vendar to ne vpliva skrb za lepljenje na steno.

Barva 1 ↓↓

Barva 2 ↓↓

Color 3↓↓ Barve 4↓↓ Barvno 5↓↓ Barve 6↓↓ Barve 7↓↓ Barvo 8↓↓ Barvo 9↓↓ Barva 10↓↓

Oznake: 3d ozadje kava, kavarna ozadje, zidana ozadje za cafe, bar ozadje, tapete za stene, kavarne, kavarna stene papirja, ozadje kava bar, aparat za ozadje za kuhinjo, kavarna kavarna, kava fotografijo za ozadje.