Art Deco Letnik LED lestence Svetil za dnevno Sobo, Spalnica Hotel Študija Ustvarjalne Kovinski Lustre Notranja Lučka

€1 302.12 €651.06

Dragi prijatelji, dobrodošli na naši spletni trgovini.Smo sodobno podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo svetlobna telesa, z industrijskim park 6.000 kvadratnih metrih in vrh na ravni razstavni dvorani 500 kvadratnih metrov.Zavezani smo k zagotavljanju najboljših storitev in izdelkov najvišje možne kakovosti za stranke.

Smo večinoma serije naročil in prodajo na drobno.Na ta način lahko nudimo visoko kakovostne in konkurenčne cene za vsa vaša naročila.

INFORMACIJE O IZDELKU

Znamka: Lestenec Star

Postavka vrsta: Lestenci

Postavka ŠT.: CS1201

Slog: Art Deco

Vir svetlobe: LED Žarnice

Osnova Tip: E14

PODROBNOSTI IZDELKA

RESNIČNO FOTOGRAFIJE

Značilnosti Art Deco, LetnikNapetost 90-260VVintage LED Lestenci Ustvarjalne Kovinski LestenciVrsta Odtenek CrystalVir Svetlobe LED ŽarniceJe Svetil Vključeni da,Garancija 5 LetVir Napajanja ACCertificiranje VDEPostavka Vrsta LestenciZaključek Poliran KromBlagovna Znamka Lestenec StarŠtevilka Modela CS1201Art Deco Lestence Lustre Notranja LučkaVrsto Namestitve Semiflush GoriUporaba Dnevna Soba, Spalnica, Hotel, ŠtudijaJe Zatemniti NoVELIKOST D800*H300mmTelo Material CrystalMateriali Kovine, K9 KristaliOsnovna Vrsta E14Odtenek Smer NavzdolPreklop Vrsta Dotik Za Vklop/IzklopSlog ART DECOBarve Antique Silver; Mat Črna; Chrome

Oznake: lestenec otrok, stekla chandalier, chandelie, kristalno chandalier dolgo, lestenec lune, Lestenec Star, 4 light crystal chandalier, starinsko kristalno lučka, kristali kovinski chandalier, antično steklo chandalier.