[xlmodel]-[po meri]-[34982] Opis Izdelka

Ime izdelka : Klobuk Ženske Vedro Klobuk dvostranski Barvni Poletje Dežnik Zložljivo zaščito pred soncem Sonce Klobuk Plaža Počitnice v korejskem Slogu Široko Roba Značilnosti: Style: Vedro Klobuk Material: Bombaž Klobuk obod: 56-58 cm

Količina: 1Pcs

Spol :Klobuki Za Ženske

Opomba: 1.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden bi. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, Posamezne slike morda malo chromatism , Hvala vam!

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

Spol Klobuki za ženske Kape za moške Vedro klobukVzorec Tipa TrdnaŠtevilka Modela h6203Ime Oddelka Za odrasleSlog Hip Hop Casual Punk Moda Letnik Klasična Lesuire klobukPriložnosti Na prostem priložnostne šport, Potovanja, Pohodništvo, Plezanje, ribolov klobukKategorija Izdelka Ribič KlobukVrsta Ribič Klobuk klobuk Ribolov vedro klobukBlagovna Znamka YQYXCYVELIKOST Adjustable 56-58cmNačin dostave da več, kot 150$ brezplačno dostavo po hitriSezona pomlad, poletje, jesenNakupovanje Metoda Debelo Trgovina Na Drobnomaterial BombažKljučne besede Vedro klobuk Ribič klobuk ribolov skp chapeau nedelja klobuk bob panamski klobukPoreklo CN(Izvora)

Oznake: vedro klobuk fox, vedro klobuk glavico, širok slamnik, bobhat, glazirana nedelja klobuk, bucket pokrivalo ženske, wonen nedelja klobuk, skp glavico, vedro klobuk thug life, morje, sonce klobuk.