Brezplačna dostava Certificirano GRA Top kakovosti DVVS Super bele barve 1ct-6ct 1pcs sunshin moissanites diamond

€46.29

Moissanite Diamantov

brezplačna dostava Certificirano GRA Top kakovosti DVVS Super bele barve 1ct-6ct 1pcs sunshin moissanites diamond 24 urah dostavo Zagotovljena kakovost, vsak Moissanite diamant ima certifikat

Podrobnosti O Izdelku :

Moissanite Podrobnosti

Znan v tujini kot najbolj sije gem v svetu; tako Moissanite diamantov, kot so naravne diamante in sintetični diamanti, nikoli ne bo spremenilo barvo in zbledi, vedno jarek.Moissanite Diamant je priljubljena med modni neodvisnih žensk v Evropi, Ameriki, na Japonskem, v Južni Koreji in na drugih trgih, in postal njihov najljubši nakit.

Na embalaži izdelka podrobnosti :

1.Prvič, dal kamen v fine Nakit Polje. 2.Pakiran z Polyethlyene Vrečko in Mehko Papirja. 3.Dal nekaj mehurček papir v škatli polje za proteciting kamni. 4.Na podlagi vaših reqirement.povpraševanje!

Moissanite Podrobnosti

Moissanite prihaja iz Vesolja Diamant, ki prihajajo iz Zemlje Bo postal kralj Diamant.Leta 1893, francoski Nobelov nagrajenec Dr. Henri Moissan ugotovila, da ti peneče kosov silicijevega karbida v Diablo Canyon.Leta 1905, v čast Dr. Henri Moissan, na novo najti gem je bil imenovan Moissanite.Vendar, zaradi njegove vzpostavitve iz meteorite, naravne moissanite draguljev še ni bilo ugotovljeno na zemlji.

Podrobnosti O Izdelku :

Wuzhou tovarne debelo Moissanite Podpora po meri moissanite za vse velikosti in oblike, se vedno lahko obrnete na debelo cena je cenejši

Kako postaviti red ?

Za spletna trgovina red :izberite naslov in količina-kliknite kupi zdaj-pisanje red opombe-kliknite plačati že zdaj.bomo dobaviti blago v najkrajšem možnem času po plačilu doseči.prav tako smo vam lahko pomaga ustvariti red 。 Dobrodošli, da nas kontaktirate !

Uporaba obroči,pandant,uhaniOblika Okroglo OblikoKakovost D barvo super whitematerial MoissaniteBarve roza barva MoissaniteVeleprodajne Cene Obrnite Na ProdajalcaElement Širina 0.3cmPoreklo CN(Izvora)Element Teža 0.2gPostavka Dolžina 0.3cmPostavka Vrsta Nakit UgotovitveZnačilnosti Izdelka Visoka temperaturna obstojnostDostava Pot DHL.ARAMEX.UPS.TNT.EMS.FEDPostavka Premer 0.3cmPostavka Višina 0.1cmŠtevilka Modela H---0267Nakit Ugotovitve Tip Svoboden NogeKraj izvora Wuzhou KitajskaStoritev OEM, ODM so sprejemljiveVELIKOST 1ct-6ctPrilagajanje Available

Oznake: redmi 5a primeru vroče dekle, redmi 6 objektiv zaščitnik, redmi 6 mobilni polnilnik, redmi 5 temepred stekla, redmi 5a polnjenje modul, redmi 5 originalno steklo, redmi 6 primeru griezmann, redmi 6 touch original, redmi 6 primeru otroško.