Poletje Ženske Priložnostne Backless Kratek Rokav T-Shirt Priložnostne Svoboden O-Vrat Vrhovi Tees Črno Belo Odprto Nazaj Majica S Kratkimi Rokavi

Postavka ŠT. :720810-720817

Material: Bombaž mešanica

Velikost:S, Dolžina:57 cm, Prsi:88 cm,

Velikost:M, Dolžina:58 m, Prsi:92 cm,

Velikost:L, Dolžina:59 cm, Prsi:96 cm,

Velikost:XL, Dolžina:60 cm, Prsi:100 cm, 1. Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd, lahko pride do rahle differencesin na barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski predmet. 2. Postavka Ukrep z roko, je lahko 1-3 cm, različne, svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno

Oznake: zapiranje nalepke baby, obleko mini v poklicanost, rastlinske krilo, dekleta, otroci, eleaf ikuu i200 komplet 2, avto gradbeni les, zaprtje 360 valovite lase, avto radio navi fiesta, closthes moda chic, servis 10pcs zlato.