Four Channel 4 Pot MOSFET Gumb IRF540 V4.0+ MOSFET Stikalo Modul Za Arduino

MOSFET je elektronskih naprav z dobro preklapljanje značilnosti.To se pogosto uporablja v vezij, kot so napajalniki, stikalni ,motorni pogoni, razsvetljava, stikala in tako naprej.Rele je še vrsta modula z preklapljanje značilnosti.Ker rele deluje opira na mehanske imenik če želite odpreti ali zapreti.Na ta način je s neizogibno privede do rele je ustavitev, ki delajo, medtem ko preklapljanje čas je prekratek.In papa zvoka, ki jih rele v nekaterih primerih je nadležno.

Oblikovali smo 4-kanalni MOSFET stikalo.To lahko proizvede do štiri skupine elektronska stikala za nadzor različnih vezja bloki oz.Omejena delovna priciples, MOSFET se lahko uporabljajo samo za nadzor DC tokokroga, kot DC-LED zaslon, in tako naprej, vendar ni primeren za AC circuit control.

V nekaterih izjemnih primerih To lahko uporabijo za nadzor 100V/33A DC tokokroga.Vendar pa je predlagal, da kontrolirano DC napetosti je več kot 9V.

Ladijskega prometa Vključene: 1PCS*Za Arduino 4 Pot MOSFET Gumb IRF540 V4.0+

Vrsta Prikaza Digitalni SamoDIY Dobave ELEKTRIČNIBlagovna Znamka HWA YEH

Oznake: arduino mosfet irf540, arduino tekoči regulator, 4 pot mosfet gumb irf540, 4 kanalni mosfet, lora vozlišče, irf540 mosfet, cc2540, mosfet odbor irf540, mosfet voznik modul irf540, gumb mosfet.