Industrijska več zaporednih vrat strežnika tri pristanišča dva RS232, eno RS485/RS422 modbusTCP

Opis Izdelka:

USR-TCP232-500 je multi-funkcionalne serijska vrata Ethernet-za-Ethernet pretvornik za pregleden prenos podatkov med omrežja TCP pakete ali UDP pakete in RS232/RS485/RS422 vmesnik.Ima nizko porabo energije, ARM procesor, visoke hitrosti in stabilnosti.

To je multi-funkcionalne Ethernet, serial port pretvorbe podatkov modula, ki združuje sklad protokola TCP / IP.Uporabniki lahko enostavno popolno omrežje delovanje vgrajenih naprav, shrani kadrov in materialnih sredstev in razvojnega časa, tako da izdelki se lahko dajo v promet hitreje in povečanje konkurenčnosti.

Modul za integracijo 10/100M prilagodljiv Ethernet vmesnik, serijska komunikacija največ baudna stopnja tako visoka, kot 230.4 kb / S, s TCP Strežnik TCP-Odjemalec, UDP, Httpd Stranko, TCP Auto, SPLETNE Serijsko in drugih delovnih načinih, enostaven za konfiguriranje prek spletnih strani, programske opreme ali opreme.

Sliko izdelka:

Značilnosti izdelka:

Zmogljive nove funkcije on-line, spletne strani na zaporedna vrata dvosmerni vzajemni prenos in sprejem, s klikom na spletno gumb za pošiljanje podatkov serijska vrata, serijska vrata, prejete podatke po spletni strani se lahko prikaže.

HTTP spletne strani, resnično cross-platform v popolno občutek, lahko cross-usmerjevalnik v zunanje omrežje, preko omrežja GPRS lahko tudi tako, da odprete stran za nadzor.

Računalniki, mobilni telefoni, tablični računalniki, Windosw.Android, IOS, Linux, Wince, Saipan, vse vrste brskalnikov in programski jezik proizvaja spletne strani branje orodja se lahko uporabljajo.

Spletne vsebine se lahko meri, lahko v APLIKACIJO slogu, kasneje se bo odprl uporabnik, če želite nalaganje spletnih strani.

Model USRTCP232500material +Ime Industrijska več zaporednih vrat strežnika tri pristanišča dva RS232, eno RS485/Kraj izvora Drugih čezmorskih območjih

Oznake: pesto kolesa obroč 73 64, stenske nalepke samala, xiaomi mix2s film 9h, silicij zdravljenje palico, zip belušno vrh krilo, stenske nalepke ma ssa, nastavite vaja 5 kosov, xiaomi modul žaluzije, silicij cev black 3.