Pomlad Novo Prispeli Baby Dekleta Ljubezen Ustnice Leopard Obleke Kratkimi Rokavi Bell Dnu Hlače Otroci, Ki Določa Otrok Oblačil, Butik

€14.40

Yawoo Garmants Tovarne

Opis Izdelka

Velikost grafikona

Podjetje

Prednosti

Želijo, da jih imate radi !

Dostava

5-7 dni

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kako naročiti?A: Kliknite na izdelek, ki vam je všeč izberite velikost, količino in način dostave nato kliknite gumb KUPI ZDAJ. 2. Kaj je Material?A: material je milksilk.smo opravili SGS besedilo tkanine je varnost 3. Kaj je na voljo velikosti?O: Naše razpoložljivih velikost je 3-6M 6-12M ZA 12-18 M 2T 3T 4T 5-6T 6-7T 7-8T 8-9T 10-12T 14-16T.Če je velikost ne more izbrati, pomeni, da je bil razprodan 4. Kaj je čas dostave?O: Smo ponavadi poskrbi za pošiljko v roku 7 dni po plačilu in potrebuje približno 4-7 dni preko DHL, Fedex, UPS, in potrebovala približno 15-20 dni preko e-pošta. 5. Kako postaviti debelo naročilo?A: sprejemamo na debelo, da prosim, pošljite mi sporočilo skozi www.drustvo-dop-cerklje.si.

Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiZapiranje Tip PuloverjuBarve RozaVzorec Tipa Tiskanjematerial Spandex / BombažPostavka Vrsta KompletiRokav Dolžina(cm) PolOvratnik O-VratuSlog otroci nosijoPoreklo CN(Izvora)Ime Oddelka OtrociSpol DekletaRokav Slog RedniStarost 0-3month-16tČas dostave 4-7workdays