Gradient Tiskanja Mozaik Hooded Majica Ženske Turtleneck Dolg Rokav Priložnostne Leopard Hoodies Lady Pozimi Toplo Žep Puloverji

značilnosti: ✿Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, trpežna in primerna za vsakodnevno nošenje ✿Uvrstitev platformo super odlično podatkov ✿priložnostih: zunanji plaži, poletje, stranka, datum, dnevno zabavo, doma. ✿Zaradi ročnega merjenja, velikost, se lahko razlikujejo od 1-3 cm. ✿Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.Informacije o izdelku: Spol:Ženska Material:Poliester Slog:Priložnostne,Moda

Tkanine 3 komponente celulozni acetat vlakenStarost Starosti 18-35 LetSpol ŽENSKESlog Prosti čas.Tehnologija Kolaž / prepleteRokav Tip Konvencionalna rokavHooded da,Teža 330Postavka Vrsta HoodiesTkanine ime Bombaž mešanjeVELIKOST S,M,L,XL,XXL,3xl,4xl,5xlmaterial PoliesterPriljubljena Elementi Šivanje.Vsebina tkanine 2 sestavin. 10%-29%Ovratnik tip Okrogle ovratnikGlavni tkanina sestava BombažOblačila Dolžina RedniVsebina glavni tkanina komponenta 2 10%-29%Modni Slog Evropa in AmerikaVrsta PuloverjiDebelina FlisVrsta Tkanine PletenoSestavine Poliester (poliester)Ali je na zalogi. Je.slog vrsta Urban prosti časRokav Dolžina(cm) PolnoLeto uvrstitve na Seznam/Sezona Pozimi leta 2020.primerna starost 25-29 letSlog. OsnovnaSestavina vsebino oblog 10%-29%Sezona PozimiVzorec Tipa MozaikOvratnik HoodedGlavni tkanina komponenta 2 Poliester (poliester)Kombinacija Obliki Eno delni setRokav Slog RedniVsebina glavni tkanina komponente 71%-80%Vzorec Trdna coloŠtevilka Modela ZC100Poreklo CN(Izvora)Spol je to primerno. ŽenskiKategorija Izdelka Obleko / antilopPostavitev. Svoboden

Oznake: značko vino, 925 sterling srebro bamoer čar, hoody leopard, pin ženska, božič stekleno okno, majica z krof, bombaž majica ženska, hood majica, bombaž majica, balkon tkanine.