Pozimi Kašmir-Kot Šal Ženske Debel Toplo Šali Obloge Lady Rute Moda Rese Pashmina Potovanja Odejo Foulard Novo Cape

Vrsta izdelka: Rute Specifikacije: Velikost: 200*68 cm Material: Akril Kašmir Package: OPP vrečko Opombe: 1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 cm, napaka,hvala. 2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko notreflect dejansko barvo izdelka.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 3. Sprejemamo padec ladijskega prometa in debelo Podrobnosti Izdelka

Oznake: orientalski nalepke hiša, griffith majica luda, orientalska kuhinja orodja, orientalski obesek čar, grifo dekorativni pokrov, orientalski zunanji luč, griezmann francija kratek, orientalski obleko majice, gril mercedes gle w167.