Luksuzni Blackout 3D Oknu, Zavese Za dnevno Sobo, Spalnica zelene zavese gozd zavese

Lahko prilagodite velikost Ime : Zavese Za dnevno Sobo , Zavese , Tila Zavese , 3D Zavese , Zavese Za Spalnico , Blackout Zavese , Otroška Soba Zavese , Zavese Za Otroke , Luksuzni Zavese , Otroci Sobo, Zavese , Bambusa Vrata, Zavese , Čipke, Zavese , Bele Zavese , Perilo Zavese , Kuhinja, Vrata, Zavese , Moderne Zavese , Zavese, Dnevna Soba, Moderne , Kuhinja, Okna, Zavese , Tkanine Za Zavese Ackout Zavese Za Spalnico , Okna, Zavese Za dnevno Sobo, Luksuzni oddih , Blackout Zavese Za dnevno Sobo , Metulj Zavese , Zavese 3D , Vezene Perilo Zavese , Se bo senčenje stopnja, okoli 90%.Material: Poliester blackout tkanine gostoto 250 g/m 2 Tiskanje: 3d Digitalni reaktivni tiskanje, je mogoče oprati, lahko zlikane, ne izginja, brez krčenja.Značilnosti: Blackout, Anti-UV, Preprečevanje Hrupa, Preprečevanje sevanja Namen: Dnevna soba - Spalnica - Urad - hoteli Visoke kakovosti odtenek tkanine, lahko učinkovito preprečite ultravijoličnega sevanja, Pralni Stroj Druge velikosti: Če potrebujete drugo velikost ,mi prosim povejte, široko in visoko za svojo velikost?bomo prilagoditi za svojo velikost.

Nositi Kavelj

Oznake: plesti preja, cvet travo, cvet bele, pravi dotik, tulip bela, šopek biser, umetne rože dolgo steblo, Umetni Wisteria, 3d cvet, šopek dekor.