Pu Usnja Flip Case Za Smart Vodafone N9 Denarnice Kritje Za Coque Vodafone Smart N9 Lite Telefon Lupini Hrbtni Pokrovček Kožo Z Režo [Model Telefona]: Prilagodi Za Vodafone [Material] : Visoka Kakovost PU Usnje + Trdi Pokrov [Funkcija 1 ] : To z magnetom sponke [Funkcija 2 ] : s 4 Reže za Kartice [Funkcija 3 ] s stand funkcija

Funkcija KickstandZdružljiv Blagovne Znamke DrugoBlagovna Znamka FEFGSHGHDesign JewelledVrsta Pol zavit PrimeruPoreklo CN(Izvora)Značilnosti Bleščice Pu Usnje Ohišje

Oznake: stenski nosilci za namestitev električni izvijač, francija je hobiji igrače igrače hobiji montessori, robu, rese jumpsuits playsuits bodysuits, španija je vroče iskanje dom vrt svečniki, francija je dom vrt dom vrt foto albumov, šport otroci jumpsuits playsuits bodysuits, francija je orodja orodja električni spajkalnikov, francija je najljubši lepota zdravje kože scruber, francija je najljubši moška oblačila priložnostne hlače.