Brezplačna dostava!4Ply 11 Odprtine za vijake SSS Strat ST Slog električna Kitara Pickguard DIY/zamenjava(Lahka Krema Biser z Vijaki)

€9.31

· Za FD strat slog ST kitaro ali podobno

· SSS-coil pickup luknjo s 4 Vložkom in 11 fix Odprtine za vijake

· Barva: Svetlo Kremo Biser

100% Nov

Predvsem za ST/SQ slog kitaro ali podobno

(Prosimo, preverite velikosti slike, prikazane v naše glavno sliko in na spodnji strani, se prepričajte, da je primeren za vašo kitaro )

Barva: Svetlo Kremo Biser

(Zaradi barvni zaslon s Kamero in zaslon, pickguard barve, lahko so nekoliko barvno razliko od slike, Če vam skrbeti za to in želim, točno barvo, prosimo, preverite nas, preden kraj, da, ne bomo upam dobili negativne povratne informacije, zaradi rahle barvne razlike vprašanje. )

4Ply z Biseri in ABS Plošče in 11 odprtine za vijake na strani pickguard

3 single coil pickup luknjo SSS slog pickguard

Plastično folijo, peel-off protetive premaz, medtem ko uporabljate prosimo odcepil

Paket Vključuje:

1 x Pickguard

25 fix kos vijakov

Z Veliko aluminijasto folijo zaščitni film na Hrbtni strani Pickguard :

Plastično folijo, peel-off zaščitni premaz na pickguard, prosimo, odcepil, medtem ko uporabljate

Blagovna Znamka SunRhymeŠtevilka Modela SR-FDSTSSSVrsta Drugo

Oznake: dolgo litega kolutu surf, jambor kitara st, diapason kitara st, litje kolutu prodaje, kitara st tip, 3 tuljava, pickguard strat, ponaredek kolutu, kitara pickguard sss, kitaro komplet st.

Somnambula 83 2020-09-04

Vendedor ofrece oferta de envio gratis en standard shipping, al darse cuenta que no le conviene vender asi, cancela el la orden y envia por currier lento( esperando que yo cancele el pedido) me contacto varias veces para que ne solucione, pero se rie de mi y no tiene intencion de solucionar desde un principio mal mal mal desepcionado