1 kos Multi Funkcionalne Fine Coppe Svinčnik Imetnik Posnetek Slim Denar, Sponke za Kartico sim Medenina Moški Dodatki kot Osebno Darilo

Predmet Posebnih

Tip :Posnetek Material : Medenina

Uporablja : Pero Posnetek , Denar, Sponke, kartice Sim Postavka Velikost :52*20*1.5 cm

Proizvodnja Opis

Paket, Vključno S

1 kos pero POSNETEK v paket ( OPP embalaža )

Povratne informacije & Service 1) Naš cilj je zagotoviti najvišji Ravni Stranke Servic, in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal za reševanje vse vaše težave .Če imate kakršna koli vprašanja dostave time & neustrezne kakovosti in predmetov ni prejel, prosim, obrnite na nas , mi vam lahko statisfied odgovor & resolution (ločljivost).Bomo zelo cenim vaše 5-STAR POZITIVNE povratne informacije in prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč. 2) Smo obljublja, da zagotavljanje najboljših storitev za naše dragocene stranke .Prodajamo kakovostne proizvode, ki imajo najboljše cene in premije storitev .Na vsa vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur (razen v soboto in nedeljo in praznik).Če imate kakršno koli vprašanje ,ne oklevajte, da nas kontaktirate.Plačila 1) Pred nakupom , prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen .ali ne, prosim, popravite ga pred plačilom 2) Prosim, pustite opomba v plačilo, ne pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve (barve/velikost}.Dostava in Predaja Izraz: 1) Smo ladje WORLDWEDE kot DARILO . 2) Izdelki bodo poslani v 1-5 poslovanje dan po plačilu končana ceceived. 3) izdelki so poslane prek gospodarstva poštnina(bomo poslali vaše paket z brezplačno številko za sledenje),doseže večina držav v 10 do 30 delovnih dni 4) čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike , lahko traja tudi do 35 delovnih dni . 5) Shipping lahko influencedby praznike, dogodke in druge negotovosti ,Smo se ni mogla zagotoviti čas prihoda . 6) Prosimo treba opozoriti, da stranka iz ITALIJE ali BRZIL,zaradi stroge po meri politike svoje države, da MERCHANDISES iz VZHODNE AZIJE, hitrost dostave lahko v veliki meri z zamudo . 7) Če vam je všeč na videz, dolgo le čas poštnine , prosim, ne ponudbo .ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine. 8) Uvozne dajatve , davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.ti stroški se kupcu odgovornost . 9) Prosimo, preverite pri vaši državi , carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb /nakupu .

Slog POSNETEKŠtevilka Modela BJ5110Pakiranje 1 kosBlagovna Znamka Kzwane SpgPoreklo CN(Izvora)

Oznake: denar posnetke diy, drevo denarja medenina, kabel posnetke medenina, kovinski medenina posnetek, vreča denarja medenina, kovinski plošči posnetek medenina, kovinski denar posnetke objemka, kovinski denar posnetke srebrna, sproži posnetke medenina, denar posnetke lobanje.