Trgovina na drobno RB2-3956-000 RB2-3957-000 RB2-3956 RB2-3957Compatible Tulko Roller Tlak (L&R) Za HP 1100 3200 LBP800 LBP81 Tiskalnik

Ime izdelka

Nižje grelno enoto roller tulko

OEM ŠT.

RB2-3956-000 RB2-3957-000

Stanje

Nove in Združljiv

Življenje

3-6 krogi

Uporabite za HP 1100 3200 LBP800 LBP81 Tiskalnik

Čas dostave

2-5 dni po plačilu

MOQ 10pairs

1. Laserski tiskalnik deli

Kartuša s tonerjem delov:Tonerji, kartuše, OPC drum, PCR,DR., Kartuš, čipi,Tesnila.Pokrov in tako naprej.

Nadomestni Deli: grelno enoto film rokav,grelno enoto pritiska valj,zgornji tlak roller, pick up roller, ločitev pad, ogrevanje element,Roko swing,grelno enoto prestavi in tako naprej.

2 .Inkjet Pritner delov:

Ponovno napolniti s črnilom kartuše, kartuše čip,CISS, CISS čip,Tiskalnika glave,Modra Trak, Tisk PVC kartic, PVC Kartice Pladenj in tako naprej.

3. Plotter serije Delov:

Plotter Pasu.Položaj kabla.Kodiranje trak,Prevoz, Montažo in tako naprej.

4. Kopirni Stroj Rezervnih Delov:

Kartuša s tonerjem, Boben enota, OPC drum, Drum čiščenje rezilo,zgornji grelno enoto roller, Nižje grelno enoto roller,grelno enoto čiščenje spletu,pick up roller ,ločitev pad,grelno enoto orodje, Tulko in tako naprej

Dostava pogoji :

1. Ladja Prek: EMS, DHL, UPS, TNT, FEDEX,

2. Ladjo iz: 3-5days ob prejeli vaše plačilo.

3. Tranzitni Čas:

EMS:približno 5-15 delovnih dni.

DHL, UPS, TNT,FEDEX: pribl 3-8 delovnih dni.

HONGKONG Post air mail:15-25 dni.Nekateri država ne bo več.

Kitajska Post air mail:20-35 dni.Nekateri država ne bo več.

4. Zagotavljali bomo številko za sledenje takoj, ko ladja ven.

5. Kupec je odgovoren za

y davkov ali carin za uvoz držav, prodajalec je odgovoren za vse davke, ki jih zaračunavajo izvoz držav.

Politika Vračanja:

Če kupec zdi da je bistveno drugačna od description ko postavke prišel, bomo sprejeli vračilo ali zamenjavo izdelka.Kupec naj nas o tem obvestite v roku 3 dni od prejema pridobili vračilo ali Zamenjavo Dovoljenja.Blago nam morate vrniti kot dobro stanju, kot original.Ko bomo prejeli vrne, mi bo zamenjal za drugo ali pa vam NADOMESTILO ZMANJŠANO za STROŠKE PREVOZOV!

Morate stik z nami, preden vrnete izdelek nazaj, in ne bomo povračilo stroškov prevoza in ne plačati za stroške prevozov nazaj k nam, razen če težave povzroča naši trgovini!

Blagovna Znamka HyDeYuMOQ 10 parovModel tiskalnika ŠT. Za HP 1100 3200 LBP800 LBP81 TiskalnikDostava 3-5 dniŠtevilka Modela RB2-3956-000 RB2-3957-000OEM Št. RB2-3956-000 RB2-3957-000Ime Izdelka Lower pressure roller bushingVrsta Drugo

Oznake: francija je najljubši potrošniške elektronike mini kamere, visoke cenovne konkurenčnosti, modra svetloba blokiranje očala, španija je kot nalašč natisne oblačila dodatki vedro klobuki, nov izdelek lepoto in nego kože, las, lasišča zdravljenja, španija je vroče iskanje luči, razsvetljava svetilke bakle, , španija je vroče iskanje avtomobile, motorna kolesa sedežnih prevlek, španija je vroče iskanje lepote, zdravja, sprostitev zdravljenja, španija je novost posebno uporabo novost posebno uporabo balet, francija je dom vrt dom vrt okraski okraski.