Vroče 1pc Baby Začetnih Igrače, Risanke Tekoči Sladoled Silikonski nestrupeno Teether Ogrlico, Obesek, Pribor za Malčke Žvečiti DIY Igrače

Začetne Zaloge nestrupeno Varnost Risanka Obliko Baby Teether Igrače, Hrano Silikona za Nego zob Ugriz Orodja za Otroka

Značilnosti:

Ta izdelek prispeva k razvoju otroka dlesni in čeljusti.

Pomoč baby za zmanjšanje začetnih bolečine.

Lahko tudi pomaga praksi baby ' s sposobnost za razumevanje.

Z zasnovo, ki preprečujejo požiranju.

Material je varno in nestrupeno

Opis:

Mehko in udobno, da ne boli baby dlesni, lahko olajša nelagodje baby začetnih obdobju pomagati lajšanje neprijetnih občutkov

Teethers so oblikovani kot sadje obliko, in imajo svetlo barvo, ki je ugodna za motivirati otroka, da poskusite in zgrabite ga, enostavno, da bi pritegnili otroka pozornost, ko so jok

Otroka lahko enostavno primite začetnih igrača z ročico, se lahko praksa baby ' s sposobnost za razumevanje

Specifikacija:

Material: silikon

Barva: bela, rdeče in zelene, vijolične in zeleno, rumeno in zeleno, zeleno, oranžno&rumena

Oblika: medved, lubenica, grozdje, banano, bell, listi, steklenica

Velikost: 70*85mm(medved), 75*76mm(lubenica), 67*85mm(grozdni), 64*84 mm(banana), 87*81mm(bell), 55*75 mm(listov), 64*85mm(steklenica)

Paket je vključeno:

1 x Non-toksične Risanka Obliko Baby Teether

Vzorec Tipa Risankafunkcija 3 pomoč praksi baby ' s sposobnost za razumevanjematerial silikonskiRazvrstitev Usposabljanje Zobna ŠčetkaFunkcija 4 material je varno in nestrupenoStarostni Razpon 19-24 mesecevfunkcija 1 prispeva k razvoju otroka dlesni in čeljustiŠtevilka Modela Risanka Obliko Baby Teetherfunkcija 2 Pomoč baby za zmanjšanje začetnih bolečineOblika medved, lubenica, grozdje, banano, bell, listi, steklenicaKoličina 1pcsPackage Vključeni 1 x Non-toksične Risanka Obliko Baby TeetherBarve bele, rdeče in zelene, vijolične in zeleno, rumeno in zeleno, zeleno, oranžno&rumena

Oznake: baby ugriz, otroška igrača zob, cafe de n privoščite kavico ali koktejl, teether, varno, teether igrača, redki privoščite kavico ali koktejl, obesek, baby krema, ice cream teether.