Vroče Prodajo! Haier Alfa A7 Primeru Nov Prihod 5 Barv Modno Razkošje Ultra-tanko Usnje, Telefon Zaščitni Pokrov

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Imajo lepo nakupovanje!

Podrobnosti izdelka

100% posebnega za vaš telefon, v primeru, da imate posebne odprtine za kamere in zvočnike

Nov slog oblikovanja, čarobni gumb in karticami

Visoka kakovost PU usnje za boljšo zaščito vašega mobilnega telefona, odporen na praske

Shippment

Naše Shraniti privzeto Logistika je Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ,Prodajalca način Dostave je www.drustvo-dop-cerklje.si Lastnih Najnovejši dostava način, ki brez sledenje podatkov (dostava preko Kitajske Post Navadne Majhne Paketni Plus lahko spremljali na Kitajskem le).Vendar www.drustvo-dop-cerklje.si Garancije lahko dobite na Parceli čas(25-60 dni).če potrebujete številko za sledenje, prosimo plačati več za to.Najlepša hvala za vaše razumevanje.

Več Izdelkov v naši trgovini,prosimo, obiščite:

Oznake: haier e9, haier t53p, haier a1, I50, a1 alfa, pokrov haier, ohišje za haier, haier telefon, haier alfa a6, ohišje za haier e13.