Motorno kolo Zavore, Sklopka Pobud Črno za VESPA 160GS 180SS 150 VBA-T4 50 125 PV PK VNA-TS 1975-1978 PX80-200 PE Lusso 1981-1997 Značilnosti 100% brand new visoke kakovosti, Nikoli vgrajena.Moda in velikodušno design, udobno in trajne materiale.CNC strojno obdelani iz zgornji razred zlitine za izboljšanje stabilno delovanje in vzdržljivost.Zelo natančno obdelavo obeh pivot izvrtine, da se zagotovi popolno prileganje.Dobre zavorne zmogljivosti, povečanje jahanje varnosti.Izboljša videz vaše motorno kolo, naredi vaš motocikel, da se oko-lov.Opremljanja Za VESPA 160GS Za VESPA 180SS Za VESPA 150 VBA-T4 Za VESPA 50-125 PV ET3 PK S XL Za VESPA 125 VNA-TS 1975-1978 Za VESPA PX80-200 PE Lusso 1981-1997 Specifikacija Tip: motorno kolo zavoro, ročico Količina: 1 Par (levi + eno pravice) Material: Legirano Barva: Rdeča, Črna, Srebrna, Zlata, Modra, Črno-rdeča, Siva Pogoj: 100% čisto nov Paket vključeni 1 Par Motocikel Zavorne Ročice Sklopke (levi + eno desno) Opombe Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Prosimo, dovolite rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.Če ne boste našli ustrezen model, prosim, ne kupujte.Če niste prepričani, ali se ujema vaš Motocikel, prosimo, kontaktirajte me.Hvala!

Pogosta VPRAŠANJA V: Kdo bo plačal za carinske dajatve?A: To je kupec, ki bi morali plačati carinske dajatve.V: Moj garanciji?A: blago lahko vrnete v roku 30 dni od dobave datum.(Nerabljeni,nepoškodovani in v originalni embalaži.) V: želim, da se vrne blago,Kaj storiti?A: Se Obrnite Na Službo Za Servier Osebje.Vendar boste morali plačati stroške pomorskega prometa.Povratne informacije Zadovoljen: Prosim, pustite pozitivni komentarji(5 zvezdic), vam bo dal velik popust pri naslednjem naročilu.Ni zadovoljen: Prosim, ne odprete sporu, se obrnite na nas, preden se odpravite nevtralno(3 zvezdice), negativne(1-2 zvezde) pripombe, bomo poskušali naši moči.

Opremljanja 1 Za VESPA 160GSVrsta Materiala KovinePostavka Dolžina 5.63inchLeto 2020Posebne Funkcije Zavorne Ročice Sklopkeopremljanja 6 Za VESPA PX 80-200 PE Lusso 1981-1997Ime Modela XL101870002Element Teža 0.3kgMotobike, Da DrugoPostavka Vrsta Vrvi & KabliPoreklo CN(Izvora)opremljanja 3 Za VESPA 150 VBA-T4vgradnjo 5 Za VESPA 125 VNA-TS 1975-1978Ime Izdelka Zavorne Ročice SklopkeVgradnjo 2 Za VESPA 180SSopremljanja 4 Za VESPA 50-125 PV ET3 PK S, XLZunanje Testiranje Certificiranje CCC

Oznake: piaggio vespa ročice zavore, ts125, vespa pk 125 motor, suzuki ts200, v ročice zavore črna, honda lever black, suzuki ts125, original vespa ročice zavore, ročične gredi vespa pk 125, zavore vespa.