11 slog v 1 List Pero 3D Nail Art Vodo Nalepke Nalepke Modni Nasveti Dekoracijo Max

Pisano Pero 3D Nail Art Vodo Nalepke Nalepke Modni Nasveti Dekoracijo

100% NOV

Material:Voda Nalepke Nalepke

Barva : Barvna slika

Pisano Perje Nalepke 11 cvetje tip

Prodajalec Obljubo, Zavezanost Kakovosti

Naš cilj je narediti dolgo poslovanje z vami.Zagotavljamo vam, da bodo naši izdelki izpolnjujejo naslednje splošne standarde kakovosti: Točne Informacije & Opisi

Smo dobave izdelkov, ki so značilnosti, funkcije in specifikacije v skladu z opisi in embalaže.

Prizadevamo si za zagotavljanje navodil za uporabo in jasna navodila v spodobno angleščino.

Standardi

Smo previdni, da prodajajo samo izdelke, ki so v skladu s splošno pooblastilo, varnostnih in drugih standardov.

Vrne

Upamo, da naše izdelke lahko prepričajo ,ne glede na to ,podpiramo 1 teden vrniti.

Ko prejmete blago, če niste povsem zadovoljni, prosimo, obrnite neposredno na nas, bomo našli najboljšo rešitev za vas.Verjamemo, da komuniciranje lahko reši vsak problem.

Dostava

1.Naročila so običajno pošlje v 24-48 ur po prejemu vašega naročila informacij in potrjeno plačilo .

2.Dostava ponavadi traja med 4-7 delovnih dni za FEDEX , DHL, 15-45 dni za post dostava.vendar lahko traja več (odvisno od carinskega in času, tako kot Božič pošta zamude itd.). 3.Glede na težo in volumen, v izogib zamudam iz carinskega revizij, izdelkov lahko splitted v več kot enem paketu.Zato več kot eno številko za sledenje bo zagotovljena po ena za vsak paket.ŽELIM VAM SREČO!

VELIKOST 63*55mmPostavka Vrsta Nalepke & DecalSlog 11Številka Modela Nail Art NalepkeKoličina 1material Papir

Oznake: afrika moda obleko stranka, apple watch 6 band adidas, pribor pari srce, 3d tiskalnik pribor uk, 24 g na prostem wifi vmesnik, asos prevelik majica, siva, dodatek aluminija fotoaparat, vrečko torbici vedno usnje, 3d tiskalnik 300 400 dvojno.