Lcd Avtomatskih Aerosolnih Dispenser Auto Wc osvežilcev Zraka za Dom Prazne Pločevinke Parfum Razpršilnik

Lcd Avtomatskih Aerosolnih Dispenser Auto Wc osvežilcev Zraka za Dom Prazne Pločevinke Parfum nastavljiv Razpršilnik dišeče izoliranih 1-60 vrst, ki se lahko dodajo v tednu dan v dneh ni okusno, slastno, slastno ali vsak dan

lahko samodejno opozoriti, dišeče število baterije je šibko

2 AA alkalne baterije, skupaj 3.0 voltov, ki se lahko uporablja za spray več kot osem pločevinke, 3000 pločevinke vsake dišave

hitro snemljiv glavo design

lahko izberete, kot je delovnih dni ali delovni dan, oziroma, od ponedeljka do nedelje.

lahko nastavite tako, da odprete pralni dnevno in zaprite delovnih ur

nastavljiv interval brizganje nastavitev časa

lahko samodejno in število, kolikokrat je bila zabeležena in prikaže na sn

baterija je skoraj prazna, se bo samodejno zazna in se bo pojavilo opozorilo o sn

velikost: 80*85*210mm

Material:ABS

barva:bela

Vsebina Paketa:

1 * Samodejno Aerosolni Razpršilnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrsta Napajanja USBCertificiranje ceUporaba 21-30㎡Razvrstitev VlaženjaŠtevilka Modela novo aromaterapija aromo difuzor ultrazvočni vlažilnik zraka čistilecVode-pomanjkanje Energije-off Varstvo da,Hrup 36dbFunkcija AromaterapijaNapetost (V) 220vMegle Vtičnico Količina En/Čas je, da trg December-13Časovna Funkcija NoVlaženje Zmogljivosti ≥300 ml/hNačin Uporabe Tip TipkovniceMegle Izhod (galono / dan) 1Moč (W) 110wNamestitev Namizni / PrenosniBlagovna Znamka CikusoVrsta Kul-Megle Krilnega VlažilnikVlaženja Metoda Megle RazrešniceNadzor Vlažnosti priročnikOblika Komercialni KvadratZmogljivosti 1.1-2.5 L

Oznake: kruha opekač za kruh, aroma difuzor umivalnici, lazada aroma diffuser, fogger vode, kruh maker, glade spray, kopalnica dišave, mačje stranišče aromo, air aroma, osvežilcev zraka baterije.