Lepe Tiste Modne Ženske Kovanec Torbici vezenje Srce Denarnice Rese zadrgo PVC Usnje Kartice Denarnice Carteira Feminina darilo

24992242896983034

24992242896982986 Laser Pregleden Usnje Kovanec, Ženske Torbice, Denarnice Majhne Tassel za Kartico sim Hasp Ključem Vreče Denarja Za Dekleta, Dame Torbici Otrok Velikost:dolžina*širina*Višina (9.5*12,5 cm*1 CM) Material:PVC +Sequins Barva: Bela, Roza Teža: 40 g obljubimo:Vse slike, posnete v naravi. "kaj ste videli na sliki, ki je dosegel v roko."

24992242896988146

24992242896983032

Oznake: denarnica ženska, kovanec torbici prikazovanja znakov "emoji", najlonski torbi ženske, 50 kovancev, Denarnice, navaden torbici, trener torbici, srčkan mini torbici, kovanec je toyota, kovanec torbici ženske.