Plantgift Naravna Korenček Semen Eterično Olje Izboljšanje Barve Kože, Elastičnost Detox Zdravljenje ravni

2635529371785850 100% Čistega Rastlinskega Korenček semen, Olje

O Izdelku

Korenček semen oljne zrelo kožo je potrebno

Zelo koristno korenček semen eterično olje za zrelo kožo, lahko izboljšajo grobo luščenje kože, zato je koža ponovno pridobi svoj lesk, elastičnost.Hkrati lahko zbledi fine linije, zamude staranje kože.

Korenček semen, olja je moč okrevanje telesa popravila Eterična olja, ampak tudi pomaga lajšanje različnih težav s kožo, zato je za nego telesa ali obraza nega sta neločljiva od nje.Njen miren in rezerviran, čeprav ne očarljiv vonj, ampak vsebine, je še posebej primerna za zrelo kožo

V začetku leta sto leti, medicinske vrednost, ki bi najbolj spoštovanih korenje, korenje korenje na angleškem iz grške (carotos) šteje se, da je koristno za jetra in želodec učinek.Od začetka 16. stoletja, korenje zaradi svoje vrhunske učinkovitosti na bolezni kože in zelo priljubljen, ona je bila imenuje "odrešenika kože."

Kožo učinek

Izboljša ton kože, koža bolj čvrsta in elastična, ki lahko prepreči gube, lahko zadržujejo staranje kože.Ima tudi visoko kakovost popravila, oblačno pock vodene koze težave s kožo, kot so ekcem dobro izboljšanje.

Telo učinek

Telo ima dobro podporo naprava se lahko uporablja za recuperate hormon uporabo.

Um učinek

To lahko očisti um, lajšanje stresa in izčrpanosti učinkovito smislu.Čeprav njen okus ni zelo privlačna, "naravne arome", vendar, ko boste propad izčrpana, njen okus je, da vam pomaga bolje obnoviti.Znamka: Obrat Darilo Izvora: MADŽARSKA Značilnosti:

100% Korenček semen Essentia olje

Izboljšanje kožo hrapavosti

Preprečiti gube

Odtajanje

Spodbuja regeneracijo celic

Diuretik

Jetra, spodbujanje

Insektov repelenti Sestavine:

100% Korenček semen Essentia olje Rok uporabnosti:

3 leta (Narejene na Kitajskem, datum proizvodnje bo jasno označeno na etiketi. ) Predlaga, da se uporabijo:

Za Nego Kože, Las In Telesa, Dobro Pakiranja:

Zaprti paket Količina:

1 KOS Teža:

10 ML način uporabe: lahko Ga uporabite kot sveže čistilo, odstranjevalec ličila, telo, masažno olje, za nego las olje.Tip kože: za Vse Tip Kože Veleprodajna Cena: Več kot 3 kosov, 5% popust

Opomba Olje izvor je Kitajska, proizvajalec je Guandong Kitajska kozmetični izdelki so kakovostni, le za zunanjo uporabo, ne more jesti.

Več Izdelkov Informatio

Kitajski Opis Slike referenca, na katero Koli vprašanje, Prosimo, obrnite na nas

Nasveti Eterično Olje Za zunanjo uporabo.

Čisto eterično olje, ki je ni mogoče nanese neposredno na kožo.zaradi čistosti čisto eterično olje je 100%,Je treba mešati z bazno olje za uporabo.(moral bi bris eterično olje sivke in čajevca, olje za majhno območje.)

Če je vaša koža je občutljiva, ali ste alergični na aromo,ki Jo je treba storiti za alergijo na test .Preskusne metode:Dobro zmešajte kapljico čistega eteričnega olja z 3 kapljice bazno olje uporablja malo, za uho ali za vonj.

To ne more nadomestiti zdravil.

Nosečnice in ženske v času menstruacije emisij je s previdno.ženske v zgodnjih fazah nosečnosti ne uporabljajo eterična olja za masažo ali kopanje.

Pozorni na količino uporabe.uporabite ustrezno količino to .Pretirana uporaba bo težko breme za telo.

To je treba hraniti v temni steklenici.izogibajte se močno svetlobo in toploto .Hranite ga pri sobni temperaturi.Ne daj v hladilnik.

Hranite zunaj dosega otrok.

Ne dajo eterično olje v posodah, ki so lahko topne ali so barve v njih.Dal eterično olje iz nerjavečega jekla , Stekla ali porcelana, da razredči.

Pomarančno eterično olje je fotoobčutljivih(Pomaranče,Bergamotke,Grenivke in Limone),bo za večkratno aktiviranje e kožo, občutljivo na UV.Za zaščito pred soncem in nočno uporabo priporočamo .O

Zakaj Izbrati ?Obrat Darilo Narave & Visoke Kakovosti Skrivnost.Obrat Darilo je naravni rastlinski eterično olje, proizvodnja podjetij,GMP proizvodnjo, delavnica,uvožene opreme,pridobivanje tehnologije,veliko nacionalne varnosti potrdilo o inšpekcijskem pregledu,držijo naravnih & visoko kakovostnih eteričnih olj povratne informacije strank.

Rastline Darilni izdelki varnost za odkrivanje.

Obrat Darilo je poklicno zdravje in lepota prodajalec na kitajskem, prodaja velik izbor visoko kakovostnih izdelkov, ki so narejeni na Kitajskem, po ugodni ceni.

Zelo smo veseli, da lahko povežete s strankami z vsega sveta in da je naša linija neverjetno zdravje in lepoto izdelkov, ki so jim na voljo kjerkoli živijo.

Na voljo izdelki za nego Kože, izdelki, eterična olja, masažna olja, osnovna olja, Prvotno Tekočine, Hydrolat; Kot dodan bonus je dnevno ponudbo, ki ponuja izberite izdelke po znižani obrestni meri.Poleg tega so kupci, ki želijo za nakup artiklov v razsutem stanju, lahko prejmete še več popustov.

Nudimo veliko storitev za stranke in ljubezen, da govorijo z nove stranke in jim pomaga najti najboljše izdelke za svoje potrebe.

Wlecome, da se pridružite naši VIP skupino na FACEBOOK in VK.Vse informacije in vprašanja smo, da lahko delež v skupini, tudi posebnih ponudbah.

O Plačilu

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Eterično Olje Vrsta Čisto Eterično Oljeeterično olje za telo kurativno učinek presnovoŠtevilka Modela Korenček semen, oljePostavka Vrsta Eterično OljeBlagovna Znamka Obrat Darilopostavka Čisto Eterično OljeUčinkovitost 2015 zadnji popis je ustreznakozmetika funkcija 100% Korenček semen, naravnih ekstraktovSestavine 100% čistih rastlinskih eteričnih oljUporaba nega obraza , nega kože , za nego telesaeterično olje duševno heliocalm zdravljenja učinek tlakKategorija Izdelka spa , masaža , aromaterapija , strganje , kopalna kadSkrb za vlažilni , lajšanje tesnobe , suha koža , grobe kožekozmetika zdravljenja učinek funkcija kožo učinek zdravljenja

Oznake: vintage cvet semena, korenček enem kosu, kokosovo olje brezplačna dostava, zeleno cvet semena, bonsaj semena, kos, korenje olje, rastlina seme, kokosovo kože, illo olje.