Nova Moda Multicolor Acetat Las Klešče Male Lasje Okras, Nakit Elelgant Lasnice Ženske Lase Nevihte Posnetke Tiara

Barva Razlika

Slike izdelkov na spletni strani so sprejeti od dejanskega izdelka sami.

Barve in materiali se lahko razlikuje zaradi različnih zaslonov in sončno svetlobo.

Velikost Izdaje

Prosimo, da skrbijo za nakit, velikost, ko si nakup v naši trgovini.

Če ste našli izdelek, velikost primerna za vas, preprosto obrnite na nas za Trgovino-manager ali Sporočila ali zamenjavo izdelka.

(Povratno poštnino plača kupec)

1. Mi ladja v vseh naših predmetov po vsem svetu v 3~5 dni po prejemu plačila potrdijo.

2. DOSTAVA POLITIKE:

Standard Storitev je Kitajska Post Navadne Majhne Paketni & China Post Registrirani Letalski Pošti.

Da Vrednost >$200 Brezplačna Dostava po EMS, DHL.

Da Vrednost >$5 prek China Post Registrirani Letalski Pošti.

Da Vrednost 24 Držav Brezplačna Dostava preko Kitajske Post Navadne Majhne Paketni Plus.

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,Smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.

Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.

Če zamenjava ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vaše zadovoljivo je naš cilj.

Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic.Z veseljem bomo storiti enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije.Ponujamo vam najboljšo storitev.

Poreklo CN(Izvora)Kraj izvora Yiwu, KitajskaŠtevilka Modela AG820084Slog TrendyPriložnosti Stranka,Darila,Sodelovanje, Vsakdanje Življenje...Velikost opomba Ročno merjenje podatkov, prosimo, priznam, 1-2 mm napakeStanje 100% čisto novFine ali Moda ModaDarilo za Ženske, Otroci, Ljubitelji, Prijatelj, Družinski Člani, Najboljši PrijateljiObliko\vzorec GEOMETRIJSKISpol ŽENSKEKovine Tipa NOBENtovorni Brezplačna dostava za Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni PlusPostavka Vrsta HairwearToplo poziv Dejanska Velikost Je, kot je Navedeno Fotografijo SAMO za ReferencoBlagovna Znamka Bei linmaterial celuloznega acetata Teža 11.7gVrsta Las Klešče

Oznake: krono sre, krono mala, Poročne Tiara, poročne krono, rojstni dan metulj, lase tiara, Kronsko Glavo, rojstni dan krono klobuk, krono tančico, KRONO.