Daljinski upravljalnik Za Blaupunkt Blaupunkt BLF/RMC/0007 43/137Z 43/137Z-WB-11B-FGUX 43137Z 43137ZWB11BFGUX 49/148Z LED LCD TV HDTV

Opis 1. Čisto Nov združljiv oddaljen nadzor,uporabite AAA*2 baterije,baterije niso vključene.

2. Primerna za navedene model in toliko drugih,na primer 49/148Z-GB 49/148Z-GB-11B-FGUX 49148ZGB11BFGUX BLA-43/137Z BLA43137Z BLA-49/148Z BLA49148Z

3 .pakiranje podrobnosti: standardni paket z majhnimi karton za vsak kos

4. količinski popust je na voljo

Dostava

1. Element, ki bo od tam po vsem svetu.

2. Obstaja veliko dostava način za vas, da izberete,boste lahko opazili tudi EST datuma, ko boste choosed ustrezen način.

Boste dobili vaš element približno 5-7 delovnih dni po DHL; ali boste dobili približno 10-15 delovnih dni po EMS, 17-26 delovnih dni za Singapur Post.

3. Številko za sledenje bodo imeli na internetu v roku 2 delovnih dni, torej kupec lahko spremljate postavka na spletu, kupce, ki so odgovorni za carinske tarife.

4. Radi bi dostave element z drugimi sredstvi, ampak naj kupec odgovoren za dodatno poštnine.

5. Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV, Carinskih pristojbin in Dajatev pri uvozu (če obstaja).Smo LE ročaj dostava.

Returens in izmenjave

1. Naš izdelek je bil skrbno pregledajo nas.Tako smo veseli, da naši kupci Garancija Zadovoljstva ali Svoj Denar Nazaj.

2. Ta postavka je priložen 90 dni garancije od nakupa, razen človekovih škodo in škodo, ki nastane zaradi okvare ali nepravilnega delovanja projektorja.

3. Kupci, ki so odgovorni za plačilo poštnine in manipulativni stroški za izmenjavo.

Stik z nami

Naše podjetje predvsem na debelo vse vrste Projektor Lučka Modules/ Original Gole Žarnice/ Original Svetilka z Ohišjem/ Zamenjava Žarnice projektorja, daljinski upravljalnik, oddaljeni nadzor, TV/AV/DVD daljinski upravljalnik, uetooth igralec daljinski upravljalnik, klima daljinski upravljalnik,projektor glavni borad, barvo kolesa, LCD plošče, DMD ČIP itd

Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, se obrnite na nas na spletu ali pustite nam sporočilo

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je zelo pomembno, prizadevamo si za 5-Star povratne informacije ocen.Če niste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nič manj kot 5/5 ocena in potrudili se bomo, da boste zadovoljni.

Blagovna Znamka HCDZprednosti enostaven za nadzor,odlično deluje kot originalni daljinski. Pošten prodajalecPošiljatelj HCDZBrezžična Komunikacija IRUporaba TVFrekvenca 433 MHzStanje Nove nadomestneŠtevilka Modela NH417UP 40ME338V F7 40ME338VF7Garancija 90 daysPaket da,

Oznake: 16 mhz, 1 mhz crystal, 40 mhz daljinski upravljalnik, kristalno mhz, v naravi, 8mhz crystal, 8 mhz crystal, kristalno kit, quartz set, MHz.