Ananas Čar Priključki Za Nakit, zato je Visoka Kakovost Baker Kovinski Mikro Utrla Cirkon Nosorogovo Sadje Obesek DIY Nakit

Dragi prijatelj, si lahko s klikom na spodnjo povezavo, da si ogledate vse čare obeski :

Zelo priporočamo, Ujemanje izdelkov / Verige Za Izdelavo Zapestnice Nakit / Kliknite na sliko za ogled podrobnosti

stranke DIY modni nakit kažejo

Da več, kot USD200 ,bomo poslali izdelke z DHL/EMS/FEDEX brezplačno .Če ste naročilo nekatere izdelke polnjenje ceno ladijskega prometa, prosimo, kontaktirajte nas za zmanjšanje dodatnih stroškov ladijskega če vaše naročilo presega 200 evrov.

VSE TEŽAVE, se obrnite na nas takoj, preden ga odprete, spor ali dajejo negativne povratne informacije ,bomo ročaj v 24 urah in vam najboljšo rešitev.Hvala vnaprej.

Značilnosti Izdelka Ananas Čar Priključki Za Nakit, IzdelavaIme Izdelka Moda Čarobne Gumbe In Priključke Za Nakit, IzdelavaZaključek 3 Krat Fino Poliranje Ogledalo Konča NeprevlečeniŠtevilka Modela DIY Nakit, Izdelava DodatkiElement Teža 1.4gPriključki so Primerni za Naredi sam, Zapestnico, ogrlico, nakit, izdelava ugotovitve dodatkiročno izdelan nakit DIY ObrtiNakit Ugotovitve Tip PriključkiPostavka Višina 1.7cmnakit, ki opravlja dobave Prodaja kroglice,čarobne gumbe in priključke,obeski,uhani ugotovitve,ectDodaj vse artikle v nakupovalno košarico Poskrbeti morate samo za to, da plača eden, ladijski promet pristojbinamaterial Kubičnih CirkonijBlagovna Znamka JuyaPostavka Dolžina 1.4cmBig Red Ponudbe brezplačne hitra dostavaMaterial za nakit DIY Modni Nakit, Pribor UgotovitveLadijski promet pristojbina Dodaj vse elemente v nakupovalni voziček, Le morali plačati eno dostavaElement Širina 1.7cmprevleka 3 Krat Platinum/zlato/rose gold PlatedDodatki Tip Baker Cirkon Nakit UgotovitveDropshipping Brezplačno Dropshipping StoritevPostavka Premer 1.4cmPostavka Velikost 17 mm * 14 mmPostavka Vrsta Nakit UgotovitvePoreklo CN(Izvora)Kakovost 100% Popolnoma Nova In Visoke Kakovosti

Oznake: priključek mikro cirkonij, kovinski ananas, nebesno nakit priključki, kristalni nakit priključki, nakita priključek cirkon, priključek cvet cirkonij, sadje nakit, banana nakit, priključek krog cirkon, čar sadje.