Dvojni Vmesnik Usb Polnilnik Avto Polnilec 3.1 Hitri Polnilnik Led Digitalni Zaslon Hitro Polnilnik Aluminij Zlitine Polnilnik

52324 A++

50483 A++ Funkcije: akumulator z LED zaslon, mobilni telefon polnjenje napetost polnilni tok je spremljal ob istem času.Dvojno vrat USB, ki se napaja ob istem času.Vgrajen čip za upravljanje, inteligentni vzporedni hitro polnjenje ne boli stroja.To sprejema aluminij zlitine material in shell racionalizacijo design, in se obdelujejo s 18 metode dela, kot so čiščenje, peskanje, oksidacija in lasersko graviranje.Projekt privzema 5-plast zaščito tokokroga visoke uspešnosti master control cymbal, ki je varen za uporabo.Kovinski elastična stik zasnova se prilagaja različne velikosti cigaret svetlobe obremenitev vhod in je združljiv z večino vozil na trgu.Opis: Združljiv s široko ujemanje, inteligentno prilagaja mobilnih telefonov in tabličnih računalnikih, medtem ko srečanje glavni in pomožni pogon polnjenje.Tehnični podatki: Material: aluminij zlitine + plastičnih izvozni: 15.5 W (MAX) USB1 izhod: 3.1 USB2 izhod: 3.1 Vhodna napetost: DC12V-24V Izhodna napetost: 5V Velikost: 6*3*3 cm, Barva:črna/Srebrna/Zlata/redblue Paketu: 1*Avto polnilec Opombe: 1. Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, ki bi lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj. 2. Zaradi svetlobne učinke, nastavitve zaslona, itd.Obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski predmet.

Oznake: inteligentni polnilec za avto, polnilnik telefona, avto polnilnik telefona, Avto Polnilec, 5 3.1 avto polnilec, polnilnik usb karavana, hd webcam, ktm curek polnilnik, avtomobilski polnilnik usb, usb vape polnilnik.