Imortor 3.0 Ebike Pretvorbo Komplet Sprednja Kolesa 26 Inch 36V 350W Pesto Kolesa BrushlessMotor APP/Prikaz Dveh Različicah brezcarinskih

Pogosta VPRAŠANJA

1.O Max Razdalja Q: Kaj je največja razdalja ta proizvod?A: max razdalji ta izdelek je 40KM 2.O Čas Polnjenja Q: Kaj je čas polnjenja je imortor3.0? A: Približno 2-4 ure 3.O Max Hitrost Q: Kakšna je največja Hitrost imortor3.0? A: max hitrost imortor3.0 je 40KM/H 4.O Baterije Q: kaj pa Baterije?A: To je imortor3.0 ebike pretvorbo komplet je opremljen z 36v7.2ah 18650 litijevo baterijo, ki lahko potujejo 40KM z enim polnjenjem 5.O Package Q: Če kupim to, kaj je v paketu sem prejel?A: bo naslednje elemente v paket. 1*Motorna kolesa(PRIKAŽI&RAZLIČICA APLIKACIJE) 1*Litijeva baterija 1*priključek za Polnilnik 1*dodatna Oprema 1*Priročnik

nič

Oznake: ebike moč motorja, 3536 brushless motor, Brushless Motor, izposoja conversion kit, ebike motornih balai, ebike sprednje kolo 250w, čopič rezalnik, imortor 3, Brezkrtačnih, kolo komplet electr.