Učinkovito Potovanja, Dolžina 100mm Hoda 50mm T8*2 8*4 8*8 mm T-vijak Linearni Vodnik Premika Tabela Potisnite Železniškega+57Nema23 Koračnih Motornih KN

€33.91

STK " 100 mm 50 mm Linearni Vodnik Premika +1Pcs Nema23 Koračnih Motornih

Gibljejo dolžina (Učinkovito potovanja) : 100 mm ali 50 mm (po naše izbire)

Vijak Dia : 8 mm

Natančnost:0,1 mm/300 mm

Hitrost: 1-80 mm/s

Horizontalna obremenitev: max 30 kg

Vertikalna obremenitev: 10 kg

Korak motorja:

DC12-24v 3,0 A

velikost: 57*56mm

T - vijak

T8*2 T8*4 T8*8 (Pls izberite in mi bomo poslali kot enako kot naše potrebe)

T8 * 2 od tega 8 za premer vijaka, 2 za vijak igrišču (svinec), da vijak, da gredo okoli 2 mm, T-tip vijaka natančnost 0,1 mm.

Dostava

Prosimo, da odprete paket in preverite, če obstajajo nekatere škodo, preden se prijavite, če obstajajo nekatere škode , prosim, ne se prijavite in pišite nam takoj Smo izbrali najboljši način, pošiljanje blaga za vas, če kurirja ste choosed to ni dobro za Potrditev Mi ladja v worldwidebut Če vaša država po meri je stroga, prosimo, obrnite na nas, preden boste ponudbo preverite podrobnosti in potrdite.

Plačila sprejemamo banka TT,western union,moenybook,moenygram itd Plačilo mora biti izvršeno v 48hours dražbe končni čas Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Vračilo Če imate parcelo,in ni zadovoljen blago, ali je drugi problem, kot zdrobljen,pls povej nam podrobno razlog in zagotoviti fotografije katerega Koli razloga se zahteva za vse nadomestila.Element, ki mora biti v prvotnem stanju in brez fizičnih poškodb.Kupec je odgovoren za vse stroške prevozov

Kontaktirajte nas Dobrodošli v svetu stranke pozanima in vprašanja,bomo poskušali potrudili, da povratne informacije strank?s e v 1 delovnih dni.Stranke zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.

Vodnik Širina ali Premer 8 mmŠtevilka Modela STK"Blagovna Znamka TOISAD

Oznake: otroško nogavice hot pink, enchantimals lutke serije, lutke čevlji 5 cm sandali, začaran sneg, led stekla, čast 9x primeru odbijača moški, slika nutcracker 1 f 2m, pes hoja vrvici beaded, calzedonia modne nogavice, stekla meizu m3 opomba preproge.